|
|
|||
|
|||
![]()
Αχ φιλε μου ετσι οπως εχει γινει η πρωτευουσα προτημω να ερθω στα συνορα παρα να παω εκει.
![]() Δεν θα το πιστευεις αλλα οποτε κατεβαινω Αθηνα επιστρεφω αρρωστος. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω αναρωτιεμαι καιρο τωρα κατι αλλο..
Περυσι γνωστα καταστηματα εφεραν μερικα σπανια ειδη οπως Sulawesi cardinal,snowball, blue tiger, tiger, bee, Clear red, babaulti και πολλες αλλες. Για τις sulawesi ξερω οτι χαθηκαν σχεδον ολες γιατι προφανως επεσαν σε λαθος χερια και ειναι απιστευτα ευαισθητες. Οι υπολοιπες τι εγιναν βρε παιδια, καταφερε κανενας αναπαραγωγη ή τζαμπα πηγαν κι αυτες; Εχει κανεις να δειξει κατι αλλο περα απο τις συνηθισμενες red cherry,amano, bamboo, red nose; |
|
||||
|
||||
![]()
τις babaulti μου δυστυχώς τις μαγάρισα και μπασταρδεύτηκαν πολύ.
οι bee που είχα πάρει τελευταία ήταν 3 κομμάτια όλα κι όλα και μ' αυτά και τ' άλλα του τελευταίου διαστήματος χάθηκαν κι αυτές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σας εχω μερικες εκπληξουλες με τον νεο χρονο. Θα φερω καποια ειδη που προσφατα ανακαλυφθηκαν και καποια αλλα που απλα ειναι δυσευρετα στην Ελλαδα.
Θα τις παραλαβω απο Ζυριχη, απο το σπιτι του αναπαραγωγεα γιατι δεν στελνει Ελλαδα. Η επαφη εχει γινει και μιλησα μαζι του .Ουτε ταχυδρομεια ουτε τιποτα. Καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν.. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κορυφαιος Χρησταρα !! τρομερες φωτος !
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |