|
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον σου αρεσε η αγριοφανης...οριστε και η πιο σκουρα τσερυ που εχω...ειναι σχεδον μαυρη με μια μπεζ-χρυση γραμμη στη ραχη..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανο, καλο θα ηταν να τις ξεχωρισεις ομως. Αν κανεις συχνη επιλογη τις πιο κοκκινες, οσο περναει ο καιρος θα βγαινουν oι πιο εντονες και πιο ποιοτικες super red.
κ Και απο διατροφη δεν υπαρχει τιποτα σαν την σπιρουλινα που να χρωματιζει πιο πολυ τις red cherry. Αν μαλιστα κανεις μια μιξη με αρακα, καροτο και παπρικα, τοτε εχεις φτιαξει την ιδανικη τροφη για τις γαριδες σου .Ισως ποσταρω συντομα την συνταγη και την κατασκευη diy γαριδοτροφης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλεξανδρε απο σπιρουλινα τρωνε...την 36%..
![]() οσο για τη συνταγη περιμενουμε!! δε τις διαχωριζω γιατι αφενος δε τρελλαινομαι για το αποτελεσμα των χρωματων και αφετερου γιατι με το μπολιασμα υπαρχουν γαριδες σε πολλα ενυδρεια μου πλεον χωρις να τις εχω βαλει σκοπιμα...
|
|||
|
|||
![]()
Ξερω-ξερω, σαν ακριδες ειναι..
![]() Να βαλω και μερικες ακομα; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι φταιμε εμεις απο επαρχια που δεν μπορουμε να βρουμε να μας τρελενεται με αυτες τις φωτο.
![]() Ελατε για κανα ουζακι ρε παιδια και φερτε καμια σακουλιτσα με τα κλαδεματα που εχετε στο μπαλκονι εννοειτε μαζι με το γονο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα βρε...παραπονιεται και η χαλκιδα που ειναι διπλα στην πηγη?? στην πρωτευουσα?? εδω καταφεραμε να τις παμε στα συνορα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αχ φιλε μου ετσι οπως εχει γινει η πρωτευουσα προτημω να ερθω στα συνορα παρα να παω εκει.
![]() Δεν θα το πιστευεις αλλα οποτε κατεβαινω Αθηνα επιστρεφω αρρωστος. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να μου στείλεις την συνταγή για την ιδανική τροφή για τις red cherry;
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |