|
|
||||
|
||||
![]()
Με μηχανή compact και όλη την καλή διάθεση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να και οι δικές μου
|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικη απολεπιση απο red cherry..ενα καλλυντικο στο ενυδρειο σας...
![]() ![]() και μια θαλασσινη..sexy shrimp..που συμβιωνει με την ανεμωνη μου.. ![]() η πιο κοκκινη αυγομενη.. ![]() η πιο σκουρα αυγομενη... ![]() και ενα θαλασσινο σαλιγκαρι.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αχα...βλεπω σας αρεσε και δειξατε επιτελους τις γαριδουλες σας !
![]() Πανο, πολυ sexy η...γαριδα σου λεμε !! Και μου αρεσε και η καφετια "αγρια" cherry. Οσο για το spa απο γαριδες, το κανω κι εγω συχνα. Μιλαμε στο κανουν το χερι βελουδο ![]() Πανο, Μακη και Γιωργο πολυ καλες οι γαριδες σας, μπραβο ρε παιδια ,συνεχιστε να χαζευουμε με τα ασπονδυλα. Οι Θαλασσινοι reefαδες μπορειτε να μας ανοιξετε λιγο τα ματακια με τις χρωματιστες γαριδες σας; |
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον σου αρεσε η αγριοφανης...οριστε και η πιο σκουρα τσερυ που εχω...ειναι σχεδον μαυρη με μια μπεζ-χρυση γραμμη στη ραχη..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανο, καλο θα ηταν να τις ξεχωρισεις ομως. Αν κανεις συχνη επιλογη τις πιο κοκκινες, οσο περναει ο καιρος θα βγαινουν oι πιο εντονες και πιο ποιοτικες super red.
κ Και απο διατροφη δεν υπαρχει τιποτα σαν την σπιρουλινα που να χρωματιζει πιο πολυ τις red cherry. Αν μαλιστα κανεις μια μιξη με αρακα, καροτο και παπρικα, τοτε εχεις φτιαξει την ιδανικη τροφη για τις γαριδες σου .Ισως ποσταρω συντομα την συνταγη και την κατασκευη diy γαριδοτροφης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλεξανδρε απο σπιρουλινα τρωνε...την 36%..
![]() οσο για τη συνταγη περιμενουμε!! δε τις διαχωριζω γιατι αφενος δε τρελλαινομαι για το αποτελεσμα των χρωματων και αφετερου γιατι με το μπολιασμα υπαρχουν γαριδες σε πολλα ενυδρεια μου πλεον χωρις να τις εχω βαλει σκοπιμα...
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να μου στείλεις την συνταγή για την ιδανική τροφή για τις red cherry;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 προχειρες φωτο και απο μενα...
το ευτυχισμενο ζευγάρι αναπαύεται... ![]() Και μια μικρη μελλουσα μαμά με πρασινωπά αυγα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Κωνσταντινα, εχεις χαζεψει με τις γαριδουλες ή μου φαινεται;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα εντελως ομως!!!!
![]() ![]() ![]() Πάντως..αυτες κ τα στερμπάι μου ειναι ο,τι πιο ομορφο...και συμβιωνουν αρμονικα...αν και γεωγραφικα δεν ταιριαζουν ![]() Βεβαια υπάρχει και ο Σωτηρης...ειναι το απλ σνεηλ μου... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα επανέλθω όταν κάποτε διαβάσω και το manual της μηχανής....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |