|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα και εγω ως αρχαριος συλλεγω πληροφοριες. επειδη ειδα αυτους εκει με τα τεραστια πτερυγια και τις ουρες και παραξενευτηκα,ρωτησα αν μπορει να βρεθει και εδω κατι παρομοιο.κυριως πληροφοριακα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε παρεξηγούμε κανέναν τη γνώμη μας λέμε
είναι γούστα αυτά εμενα μου άρεσαν περισσότερο οι μονομάχοι με κοντά πτερύγια είχα έναν αλλα τον έχασα και δε κατάλαβα γιατί και δε μπορώ να βρω άλλον εδώ στο νησί που είμαι το κακό με της μεγάλες ουρές είναι ότι μπλέκονται και σχίζονται η κόβονται ξανά βγαίνουν βεβαια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν φυσικα εχεις αληθινα φυτα και οχι αιχμηρες πετρες μεσα νομιζω δεν "κινδινευει" τοσο πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι απόλυτο είχα έναν σε ενυδρείο χωρίς τίποτα μέσα μονο φίλτρο σε 3 μέρες είχε κοπεί το ραχιαίο πτερύγιο και δε του το έπιασε το φίλτρο 100 %
όπως είπε και ο γιώργος θα βρείς μονομάχο αστέρι υπομονή στρώσε πρώτα το ενυδρείο δες και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Iv6JZ6LObug&NR=1&feature=fvwp έχει πολλά ήδη με κοντές μακριές διπλες ουρές
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζήτηση βράχου | angel1984 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-07 14:04 |
Aναζήτηση Skimmer | angel1984 | Φίλτρανση | 6 | 06-01-07 17:01 |
Αναζήτηση Ζεύγους | ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ | Bettas | 8 | 22-09-06 12:58 |
Αναζήτηση θερμοστάτη | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 02-08-05 12:21 |