|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως είναι δυνατον να μην αφήσει κανεις κανένα κενό στα πλαινα;
έχετε κανέναν εύκολο τρόπο να προτείνετε. Κώστα, σχετικά με αυτή με τα μεγάλα κενα την έχω δει σε φωτογραφίες και φαίνεται να δουλεύει καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω θελω να κανω το ιδιο εδω και 2 μηνεσ γ@#%&*$ την ατιχια μου δεν βρισκω πουθενα μοσσ cuba ή riccia για χαλη.δεσ εδω
http://www.youtube.com/watch?v=RyAIYTH67BI |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε ρώτησα πως γίνεται ο τοίχος, το έχω ψάξει άλλωστε αρκετά το θέμα. Η ερώτηση ήταν τι κανει κάποιος για να καλύψει τα κενά στα πλαινά. Τι εννοώ: θα υπάρχει ενα μικρό κενό μεταξύ της σίτας και του πίσω τζαμιού του ενυδρείου. Στην περίπτωση μου έχω εσωτερικό φίλτρο και δε θα καλύψω όλη την πλάτη αλλά τα 2/3. Τι προτείνετε? Κάποιο σφουγγάρι πίσω από τη σίτα ίσως; |
|
||||
|
||||
![]()
πετονιά και πλέξιμο, γι αυτό άλλωστε προτείνω και το ανοξείδωτο γιατί είναι σχετικά δύσκαμπτο και κλείνει πιο εύκολα. άλλος ένα τρόπος είναι αυτά τα πλαστικά τσέρκια που έχουν για να δένουν τα καλώδια, usb κτλ, ή tire up
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός.
Το κενό για το οποίο μιλάω είναι πίσω από τη σίτα. Λόγω χρήσης βεντούζας θα υπάρχει αναγκαστικά απόσταση μεταξύ της σίτας και του τζαμιού. Εκεί δε μπορεί να χωθεί γκάπι; |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε μικρές-κοντές βεντούζες για να περιορίσεις το κενό. Εντελώς κλειστό δεν θα μπορέσεις να το έχεις. Τελικά τι σίτα θα βάλεις; Εγώ εδώ και 3 βδομάδες προσπαθώ με σίτα πλαστική (την κλασική για έντομα). Με το ρυθμό ανάπτυξης που βλέπω νομίζω ότι θα πάρει 2-3 μήνες να γίνει χαλί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έβαλα τη σίτα για τα έντομα.
Σχετικά εύκολα μπήκε, αλλά αν και χρησιμοποίησα μικρές βεντούζες έχει αρκετό κενό ώστε να χωρέσουν νεογέννητα γκαπάκια (βέβαια αυτά χωρούν παντού). Τα μεγάλα πάντως δε χωρούν με τίποτα. Σκέφτομαι να βάλω λίγο λεπτό αφρολέξ που έχω πίσω από τη σίτα για να κλείσω τις σχισμές. Φυσικά θα πάρει μήνες να αναπτυχθεί ο τοίχος μιας και δεν είχα πολύ java. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
Java moss | iogi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-12-07 14:24 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
java moss | faxkosit | Malawi | 6 | 23-05-05 20:04 |
Που μπορώ να βρώ Java moss - Java Fern? | torm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 21-03-05 10:21 |