|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κατάλαβε ο κόσμος Κώστα! Αλλιώς θα απαντούσα στο GAB από το.... σπίτι σου! Εάν είχα πάρει όλα αυτά που λές, σιγά μη με άφηνες να φύγω! Θα με είχες μαζέψει κι εμένα!
|
||||
|
||||
![]()
Η συνάντηση ήταν φανταστική. Περασα υπεροχα.
![]() Θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλοα τα παιδια για τα φυτά (δεν ονοματίζω μην ξεχάσω κανέναν). ![]() Προσεχώς θα κάνω δημοσίευση τα ενυδρειάκια μου τα οποία έγιναν υπεροχα και δεν χορτάινω να τα χαζεύω. Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να έχουμε και περισσότερη συμμετοχή από γυνάικες να μην είμαστε και μειοψηφία δηλαδή.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για να έχει κάτι να συζητάει κι ο Πάνος, γιατί με τα ψάρια βαριέται... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για το φοινικόχωμα! Και στον Γιώργο και στον Γρηγόρη!
![]() Πολύ με πείραξε που δεν ήρθα ακόμα μια φορά, αλλά σαν καλή νοικοκυρά και μαμά έπρεπε να κάτσω στ' αυγά μου! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την άλλη φορά κάνε τη μικρή σου επανάσταση και εν ανάγκη φέρε και τα παιδιά, θα βρουν παρέα να παίξουν. Μια στις τόσες πρέπει να ξεκλέβουμε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για κάτι που μας ευχαριστεί, αλλιώς θα τρελλαθούμε. Και να δεις πόσοι μπαμπάδες έρχονται με τα παιδιά για να ξεκουράσουν λίγο τις γυναίκες τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
... επανάσταση ... .... .... πιο επαναστάτρια από μένα .... και με τέτοια "δεσμά" ... ....εγώ ξεκλέβω μπόλικο χρόνο ... άλλοι μου κλέβουν τον ξεκλεμένο χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ο κόραξ να μαζεύει παρουσίες!
Κάτσε κάτω RAVEN !!! ![]() Τον απουσιολόγο λέω τον Bokostas... Επόμενη συνάντηση Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο γνωστό μέρος; (Bennigan's)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 03-11-09 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Mη καρφώνεσαι βρε, εγώ επίτηδες δεν είπα ονόματα για να προστατεύσω τη φήμη του σκληρού άντρα που έχεις χτίσει..
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |