|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμ.....
Αυτο θα πει αγαπη για τα ψαρια..... ΥΓ. πως τα καταφερνεις και εχεις τοσο πρασινο νερο ? |
|
||||
|
||||
![]()
ρε φιλε,να ρωτησω κατι....
.....σου αρεσει τωρα αυτο το θεαμα.?με την αλγη.. περιεργο γουστο,ναι μεν καλο για τα ψαρια αλλα για εσενα....?
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτο
Ο Ορισμός του Minimal Τα συγχαρητήριά μου !!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σωκρατη τα κολπα σου εχουν ανεβει σε αλλο επιπεδο...
δωσε μας πληροφοριες!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
mac...τριζει η καρεκλα σου!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και είμαι φανατικός οπαδός του φυσικού ενυδρείου σε αυτό το ενγχείρημα με βρίσκεις εντελώς αντίθετο. Αν και δε γνωρίζω πως η αιωρούμενη άλγη μπορεί να είναι επωφελής στη ζωή των ενήλικων χρυσόψαρων, και αυτό δεν είναι το θέμα, αισθητικά το συγκεκριμένο ενυδρείο δεν έχει νόημα, εκτός αν είναι κάποιο είδος βιολογικής πειραματικής διάταξης.
Αν ήθελα να έχω τα χρυσόψαρά μου σε τέτοιες συνθήκες θα ήταν προτιμότερο να τα έβαζα σε ένα μεγάλο βαρέλι σε εξωτερικό χώρο, ή φυσικά λίμνη. |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ... Για να μαθαίνουμε και οι άσχετοι: υποθέτω ότι το πράσινο νερό κάνει καλό στα χρυσόψαρα ή συναντάται στο φυσικό περιβάλον τους;
Επίσης: το ψαράκι στην 4η φωτο τι είδους χρυσόψαρο είναι; |
|
|||
|
|||
![]()
Το πέτυχα δηλαδή!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ... αλλά το νερό πως γίνεται πράσινο???? πρεπει να είναι κρύο ή μπορεί να γίνει πράσινο και σε ενυδρεία με 25 -26 βαθμούς???
|
||||
|
||||
![]()
Καλα σε αφησα λιγο μονο και πας απο το κακο στο χειροτερο.....Το επομενο βημα ειναι να κανεις ενα ενυδρειο στην Ιαπωνια και να το βλεπεις στην τηλεοραση του σαλονιου σου.....Ειναι αλλωστε γνωστο οτι οι Ιαπωνες ειναι οι καλυτεροι εκτροφεις......ΣΥΝΕΛΘΕ!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
仁弟....Pritanis .
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 18-11-09 στις 12:48 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Πρασινου Νερου-Ταπητα Αλγων | kapsok | Χρυσόψαρα | 1 | 25-06-10 18:38 |
πετρες για ενυδρειο γλυκου νερου; | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-08-08 14:16 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | che1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 23-04-07 14:27 |
ενυδρειο κρυου νερου | Mariel | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 28 | 02-01-07 20:33 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |