|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα
Μετα απο καιρο να σας βαλω μερικες Photos απο το ενυδρειο μου με τα φυτα του να τα πανε παρα πολυ καλα , οπως επισης και μια με τον νεο αρχηγο ![]() Ακομα δεν εχω τελειωσει με τα φυτα , απλα βημα βημα γιατι ειναι και δυσκολο σε τοσο ψηλο ενυδρειο να κανεις αλλαγες οποτε θελεις ... Περιμενω τις εντυπωσεις σας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ομορφο φαινεται...... μπραβο!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο! Συγγνωμη ομως αλλα θελω να πω κι εγω κατι. Τα πορτοκαλι ψαρια ειναι (platies) γιατι δεν μου μοιαζουν για χρυσοψαρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε 2-3 valisneria gigantea πίσω και κερατόφυλλο πάνω, να δείξει πιο όμορφο.
Και ψάξε λίγο τα θέματα στα ζωοτόκα, καλά σου λέει ο mixalis p, τα πορτοκαλί ψαράκια σου είναι πλάτυ και μπορείς εύκολα να πάρεις γέννες. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα ,
Στις photos Που βλεπεις υπαρχει απο ζωντανα φυτα μια ανουμπια στο κεντρο και κερατοφυλο το οποιο εχει φτασει στην επιφανεια απο τον βυθο που το εχω βαλει , απο εκει και περα αυτη την στιγμη υπαρχουν ακομα δυο ανουμπιες , και ετοιμαζω να βαλω και αλλες ωστε να βγαλω εντελως οτι ψευτικο υπαρχει ... θα βαλω και αλλες φωτογραφιες οταν φανουν οι αλλαγες ... Οσο για τα ψαρακια ειναι οντως platys , απο τα οποια δεν εχω δει καμια γεννα , ενω τα guppies γεννανε συνεχως ... |
|
|||
|
|||
![]()
Το προβλημα που εχω ειναι οτι οτι φυτο βαλω μεσα θα πρεπει να ειναι αντοχης οπως οι ανουμπιες , γιατι δεν γινεται με τιποτα να επεμβω στον βυθο για να κανω το παραμικρο ... οποτε δεν με παιρνει και για πολλα φυτα ουτα για λιπασματα ουτε για ειδικα υπωστροματα ... Εκτος αν εχετε καποιο συγκεκριμενο να μου προτινετε να το βαλω ...
------------------------- Τα πλατυ ειναι 5 απο τα οποια τα 3 ειναι θυλληκα και τα αλλα ειναι αρσινικα , Παρολαυτα δεν εχω δει ποτε απο αυτα ουτε ενα μικρο ... Οσο για το φυτο που μου προτινεις θα το ψαξω , αλλα εμενα ειναι 1,20 σε υψος δεν δεν μπορω να κανω και πολλες ρυθμισεις μεσα αν κατι δεν παει καλα ... Εχεις καμια photo απο το δικο σου να το δω ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gmavro : 12-01-10 στις 09:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα πλάτυ είσαι σίγουρος ότι είναι κι από τα 2 φύλλα και όχι όλα αρσενικά ή όλα θηλυκά? Αλλιώς περίεργο να μην γεννοβολούν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτο ειναι?? | tonisgr | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 07-03-09 12:20 |
τελικο υψος φυτων | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-05-08 17:36 |
φυτο-χαλί??? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 26-07-06 13:26 |
Που εχει τετοιο φυτο ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 22-12-05 02:58 |
ΒΑΣΗ-επιπλο ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ.....ΠΙΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ? | maria-paok | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-01-05 14:14 |