|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πλένομαι, ξυρίζομαι και περιμένω με αγωνία τις συνέπειες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθήσω να βολέψω κάπου τον άμαχο πληθυσμό (γυναικόπαιδα) και να έρθω και εγώ...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά βρε αχαΐρευτοι, προσωπική πρόσκληση και απειλές θέλατε?
Μάκη πρώτα θα βασανίσω τις μονομαχίνες σου και μετά έρχεται η σειρά σου και μην ξεχνάς, ξέρω πού μένεις... ![]() Λεωνίδα το καλό που σου θέλω να έρθεις, αλλιώς οτόκυκλοι γιοκ και η Α/Ο να επιστραφεί, έχω συνενοηθεί με το Νίκο... ![]() Σωκράτη άντε βρε έλα να σε γνωρίσουμε κι εμείς οι νεότεροι... Θοδωρή, αν δε βρεις λύση, φέρτους μαζί, άντε να ενισχύσουμε το "κλιμάκιο Καλαμαριάς". Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos mikenuke paraskevi_gr lion SOCRATIS chemical mac theodor72 Άντε αισίως πιάσαμε τους 23. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω! Μου αλλάξανε το πρόγραμμα, και ...δυστυχώς!
Αν κάποιοι είχαν να μου φέρουν από αυτά που ζήτησα ... ας μην μπούνε στον κόπο! Ευχαριστώ!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ παίζει να έρθω με την μια μου κόρη (3,5). Αν είναι φέρε και τη δικιά σου να έχουν να ασχολούνται... Να ετοιμάζουμε από νωρίς τη νέα γενιά.....
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ μέσα .
|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα και εγω
τωρα που εχουμε και απουσιολογο που να κανεις κοπανα
|
||||
|
||||
![]()
Θα φέρω και φρέσκο φοινικόχωμα και ένα ενυδρείο κλαδέματα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι βρε Λούσυ, πότε θα γνωριστούμε? Πρέπει να μαζευτούμε στη Δράμα για να σε δούμε?
![]() Εσύ paco δεν χρειάζεσαι απουσιολόγο, είσαι από τα καλά παιδιά, που δεν κάνουν κοπάνες. ![]() Ευχαριστούμε προκαταβολικά george, τα κλαδέματα ποτέ δεν πάνε χαμένα. ![]() Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos mikenuke paraskevi_gr lion SOCRATIS theodor72 kalts.greg paco Έλα τώρα που γυρνάει, ποιός θα είναι ο 24ος? |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάλι δεν.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η εκδρομή στην Δράμα καλοάρεσε σ'αυτούς που είχαν έρθει! Δεν το κανονίζετε πάλι; Θα σας πάω και σε νέα λιμέρια που ανακάλυψα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |