|
|||
|
|||
![]()
δν θελω να υπαρχουν παρεξηγησεις....
η τιμη που αναφερε ο φιλος μπορει να ειναι σωστη για τον τροπο που εχει σκεφτει τη κατασκευη (δλδ οχι ολα τα κοματια ροντε κ ισως μικροτερο παχος)...το πινακακι που εφτιαξα παραπανω ισχυει απολυτα κ βαση αυτου εκανα τον υπολογισμο για μια τελεια κατασκευη ( λεω τελεια γιατι περιλαμβανει 10 κοματια κοντρες - ρονταρισμενες) βεβαια η κατασκευη γινετε παντα επειτα απο συνενοηση ( οπου ο πελατης μπορει να μη θελει κοντρες ή να μη τις θελει ροντε )....κ οριστε πως υπολογισα τη τιμη : 1,2 cm παχος 2 τεμαχια 50 x 60 cm 2.....>>...60 x 120 cm 1....>>....120 x 50 cm 4 τεμαχια κοντρες 120 x 5 cm 6 τεμαχια κοντρες 50 x 5 cm συνολο 3,03 τμ ---> 227 euro ροντε τρεχον μετρο (ολα τα τεμαχια) 214 euro κατασκευη + 150 euro Eπαναλαμβανω προκειται για τον τροπο που τα φτιαχνω εγω , καποιος αλος μπορει να βαλει περιμετρικα μεταλικα Π ή κατι αλο και τοτε προφανως η τιμη θα ειναι περιπου οσο αναφερεις... προσπαθω να ειμαι ειλικρινης μαζι σας κ δν μου αρεσει το ψεμα... ελπιζω να καλυψα τυχον κενα... οτι ειπα ειναι παντα σε φιλικο τονο κ η επεξηση των τιμων εγινε μονο κ μονο προς αποφυγη παρεξηγησης ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζαμας που να φτιαχνει ενυδρεια ? | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 20-05-06 21:39 |