|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υποτιθετε οτι επιταχυνουν την αναπτηξη...... κοιτα στο αλλο που εστρωσα ετσι δεν ειχα προβλημα....... τωρα σε αυτο που μπηκαν πιο ευκολα ψαρια ελπιζω να μην εχω προβλημα...... θα κανω και συχνες αλλαγες αν δω την αμμωνια να ανεβενει και βλεπουμε.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() γιατι δεν εχω βανες αποσυνδεσης και δεν ηθελα να το καθαρισω ακομη....... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ αποφασίζεις βέβαια, αλλά το να "γλυτώσεις" ένα άνοιγμα στο φίλτρο, και να έχεις αμμωνίες, νιτρώδη στα ψάρια σου (κάτι το οποίο ίσως να συντομέψει τη ζωή τους) δε μου φαίνεται σαν καλό "αντιστάθμισμα"...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα κανεις!! Τι να καθαρισεις ... με το μπολι θα το βρωμισεις! 5 λεπτα υποθεση ειναι!!
|
||||
|
||||
![]()
αμμωνια μικροτεροι απο 0,25 για την ακριβια ειναι μεταξυ πρωτης και δευτερης κλιμακας δεν ειναι 0 αλλα δεν ειναι και πανω απο 0.25
και νιτρικα γυρω στο 20 επομενος αρχισε να κανει δουλεια......... εγινε αλλαγη 30 τα εκατο και θα ξαναγινουν μετρισεις σε 3 μερες ------------------------- Παράθεση:
το στρωμενο δεν εχει βανες οχι το καινουργιο......
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 27-10-09 στις 19:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Απόστολος Παύλος είπε: "μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν, παραιτού"...
|
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτησω κατι;;;
αυτο το προιον το boi nitrivec και το aquatan υπαρχει προβλημα να τα ριξεις στο ενυδρειο ενω ειναι τα ψαρια μεσα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνια με nitrivec | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-11-08 00:35 |
nitrivec? | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-03-08 21:23 |
NITRIVEC | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-10-07 17:43 |
NITRIVEC | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-10-07 14:21 |
to nitrivec χρειαζεται στο στρωσιμο? | Dimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-08-07 21:52 |