|
|
|||
|
|||
![]()
το κεφαλι μου.........δηλαδη πρεπει να παρω αμμωνια,να βρω ποση θελει για το 25λιτρο μου,να ριξω διαλυμα νερου αμμωνιας και μετα να ταιζω τα βακτηρια και μετα να βαλω τον Μαϊκλ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα απο κει και μετα θελεις αλλα πραγματα που ετσι κιαλλιως θα τα εκανες(για τις μετρησεις λεω) |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν αρχάριος δε θέλω να σου δώσω κάποια συμβουλή..........αλλά ξέρεις τι ωραίο που είναι.....όλη αυτή η διαδικασία, του διαβάσματος, του στρωσίματος και γενικότερα όλης της διαδικασίας!Δεν είναι τυχαίο που οι παλιοί λένε ότι καλύτερη φάση είναι αυτή!Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσε!
Μη μου πεις ότι δεν έχεις χρόνο!Από τις 168 ώρες που έχει η εβδομάδα ΜΟΝΟ τις 24 έχω ελέυθερες!Πάρε και κατάλαβε.... ![]() Αυτό που σου ευχομαι είναι καλή επιτυχεία....τα παιδιά εδω μέσα είναι πρόθυμα να σου λύσουν όλες τις απορίες...αρκει να είναι σωστές και να είσαι και λίγο διαβασμένος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση:
Απο τη στιγμή που τώρα ο μονομάχος είναι ήδη σε γυάλα, και μάλιστα 3 λίτρων, πόσο κακό θα ήταν να μεταφερθεί στο 25άρι; Ναι ξέρω, άστρωτο κλπ, αλλά μήπως η γυάλα είναι στρωμένη;;;; τουλάχιστον α) θα έχει περισσότερο χώρο και β) δεν θα είναι σε στρογγυλό δοχείο... Λέω τώρα εγώ... |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σωστα λες! εννοειται οτι απο τη γυαλα προτιμοτερο οειναι το 25λιτρο...απλα αν εβρισκε μπολι θα εκανε ολη τη διαφορα...
|
|||
|
|||
![]()
κοιταξτε δεν υπαρχει προβλημα απο τωρα στη γυαλα γιατι ο μαγκας ειναι μια χαρα.και τρωει και κινητικος ειναι και ταν παντα ολα.καθε 2 μερες του αλλαζω νερο.και οταν αγορασω το ενυδρειο θα χρειαστω μπολι απο λαρισα.(κατι εμαθα κι εγω ε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπως το ειπες...δεν υπαρχει προβλημα ΤΩΡΑ! αναμενε εξελιξεις ομως..συντομα!
|
|