|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμ... ήλπιζα ότι το ενυδρείο είναι στο Ηράκλειο
![]() ![]() ![]() Κάποια στιγμή λογικά θα με βγάλει ο δρόμος μου, αλλά είναι κρίμα να έχεις το φίλτρο και να κάθεται... Εσύ έρχεσαι Ηράκλειο ? Μπορείς να φέρεις μόνο το καπάκι και να το φτιάξουμε...
|
||||
|
||||
![]()
Έρχομαι Ηράκλειο, σχεδόν κάθε εβδομάδα.
Λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έρθω πάλι, εκτός των άλλων θα πρέπει να πάρω τα ψαράκια απο το λιμάνι... Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορώ να το αφαιρέσω, είναι πολύ παράξενο πράμα... Είναι το cayman 110 και το καπάκι στηρίζεται σε ένα κομμάτι πλαστικό που είναι "κουμπωμένο" πάνω στη γυάλα... Το σημείο που ενώνονται είναι κρυμμένο... άσε σου λέω μπέρδεμα ![]() Θα κάνω μια απόπειρα αν προλάβω αύριο να δω αν μπορέσω να το βγάλω και ο Θεός βοηθός! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Σήμερα ξημερώματα πήγα στο λιμάνι και πήρα τα maingano. Κατά τις 8 το πρωί τα έκανα προσαρμογή και έμοιαζαν όλα να είναι εντάξει. Πριν λίγο γύρισα απο τη δουλειά και το ένα έχει διαφορετική συμπεριφορά απο τα υπόλοιπα, στην αρχή το βρήκα κατακόρυφα σε μια απο τις γωνίες του ενυδρείου, ενώ ακόμη και τώρα παραμένει αρκετά ψηλά, ψηλότερα απο όλα τα υπόλοιπα, νωχελικό, περισσότερο επιπλέει παρά οτιδήποτε άλλο... έριξα λίγη τροφή, αλλά περισσότερο τρόμαξαν παρά κυνήγησαν το φαγητό. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες, μετρήσεις θα κάνω σε λίγο. (Είναι αυτό που είναι μόνο του στη φωτογραφία) Μετρήσεις: Ph: 8 Kh: 12 Gh: 20 N02: 0 NH3/4: 0 N03: περίπου 10mg/l (Το περίπου γιατί είναι της σέρα όπου κίτρινο=0 και πορτοκαλί=10 και είναι κάτι ενδιάμεσο, περισσότερο προς το πορτοκαλί) |
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο μου εκανε ενας Λαμπιδοχρομις εμενα , που καναμε περιπου 4 ωρες για να το βαλουμε στο ενυδρειο . Ηταν για καμποσες μερες οπου τον παει το ρευμα καποιες στιγμες πλαγιαζε ,και περιμενα το μοιραιο , αλλα τελικα συνηλθε και εχει γινει ενα απο τα πιο δραστηρια ψαρια του ενυδρειου!
Υ.Γ δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου ομως |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ είμαστε και πάλι!
Σο φαρ σο γκουντ. Το ψαράκι αν και ακόμη μου φαίνεται πιο ήσυχο απ' ότι τα άλλα, έχει βελτιωθεί αρκετά. Και την επόμενη μέρα ήταν στην ίδια φάση αλλά τώρα πλέον φέρεται σχεδόν όπως και τα υπόλοιπα. Η σημερινή ερώτηση έχει να κάνει με τις πέτρες οι οποίες σήμερα (ξαφνικά) έβγαλαν κάτι σημαδάκια, καφέ ανοιχτού χρώματος. Είναι η (επιθυμητή απ' ότι έχω καταλάβει) άλγη, ή κάτι άλλο το οποίο θα πρέπει να με κάνει να ανησυχώ; Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Καφέ άλγη είναι, μη σε αγχώνει
![]() Σε λίγο καιρό θα γίνουν ολόκληρες έτσι...
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι
![]() Μην νομίζεις οτι σε έχω ξεχάσει ή οτι θα γλιτώσεις (χεχεχεχε) Απλά δεν έμεινε χρόνος να δοκιμάσω να ξηλώσω το καπάκι (και όλα τα καλώδια αφού απο εκεί παίρνει ρεύμα εκτός απο τις λάμπες και το φίλτρο). Να είσαι καλά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
Παρουσίαση πριν και μετά GAB - Κιχλίδες Μαλάουι | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 04-01-07 11:39 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |