|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
....δυο φορες τη νικησα τη bba με ακριβως διπλασια δοσολογια excell σε 300αρι ενυδρειο...Αρχικα γινοταν γκρι,κατοπιν ασπριζε και χανοταν με ελαφρυ ξυσιμο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι BBA, δεν είναι κυανοβακτήριο (υποθέτω, επειδή δε φεύγει με το τρίψιμο), τελικά τι είναι.... ;
|
|
|||
|
|||
![]()
...bba στο αρχικο της σταδιο,τουλαχιστον ετσι τη βλεπω εγω...
|
|||
|
|||
![]()
Ευγενικά θα επιμείνω ότι είναι BBA. Οι ανούμπιες για κάποιο λόγο δρουν σαν μαγνήτης σε αυτή την άλγη. Εγώ δοκιμάζοντας υπερβολική δόση excel έκανα μεγάλη ζημιά στα άλλα φυτά λόγω έλλειψης καλίου. Δεν ξέρω.... μάλλον θα την έχω παρέα μου ή θα πάρω την απόφαση να βγάλω την ανούμπια και να φυτέψω άλλα φυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τί φυτά έγινε η ζημία από το excel;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δε πήρα ακόμα τεστ για φωσφωρικά οπότε και δε γνωρίζω.
Δεν είναι καθόλου απίθανο πάντως να είναι αεβασμένα αφού λόγω γόνων τάιζα 2-3 φορές την ημέρα ψιλοτριμένες νιφάδες. Πάντως πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα μαυρισμένα φύλλα και μείωσα το φωτισμό από 12 σε 9 ώρες την ημέρα. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το κερατόφυλλο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρα στίγματα σε honey gourami | Θοδωρής Κατερίνα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-12-08 23:06 |
μαύρα στίγματα σε αφρικάνες !!! τι είναι ? | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-04-06 12:21 |
χρυσόψαρο με μαύρα στίγματα..τι να κάνω? | Μαρία | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-04-06 15:20 |
Μαύρα στίγματα σε cloan loach | el00140 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-01-05 20:04 |
Green spots στα φύλλα των Ανούμπιας | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-05-04 02:07 |