|
|
||||
|
||||
![]()
εχω εγω αν σε ενδιαφερουν τα neolamprologus stappersi....ειναι κογχυλοψαρα.....δες τα στον γουγλη....
αν σε ενδιαφερουν πιστευω συντομα θα ερθω θεσσαλονικη....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν είναι να έρθεις Θεσσαλονίκη ναι φέρτα μου, εμένα το ενυδρείο θα είναι έτοιμο λογικά την Κυριακή. Ευχαριστώ πολύ Πάνο! Υ.Γ. ¶ρα μας μένουν τώρα και κάποιο είδος για τις πέτρες.... έχει κάποιος?! ------------------------- Μία ερώτηση απορία, Αν συνδιάσουμε τα 2 είδη κογψυλόψαρων υπάρχει πρόβλημα ή θέμα υβριδισμού;
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 14-10-09 στις 13:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταλήξεις στα transcriptus, να τονίσω ότι πρέπει να προσέχεις τα υβρίδια μιας και υπάρχουν πολλά στο εμπόριο. Πλέον δεν είναι και το πιο εύκολο να βρούμε καθαρά transcriptus.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά βρέθηκαν πέτρες και νομίζω και πολύ όμορφες! συγκεκριμένα είναι αυτές http://cich.forumchti.com/forum-f30/topic-t666.htm
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη(MiziGr) Μας μένουν λοιπόν τα ψαράκια, για να δούμε...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
Nέο ενυδρείο Τανγκανίκα ;; | george | Tanganyika | 25 | 03-11-09 13:40 |
Παρουσίαση - Μίνι Τανγκανίκα 54λ - 'Lamprologus' stappersii | Kisifer | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 24-05-09 23:13 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |