|
|
||||
|
||||
![]()
Τι μπροστά και πίσω, αυτός ο τύπος της Anubias θα βγεί από το καπάκι σε λίγο καιρό.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο σημαινει οτι κατα την αποψη σου θα επρεπε να βγει ? Πανο ευχαριστω πολλη ,μου εδωσες τις βασεις για να αρχισω . Δεν εχω και πολλες εικονες ,τωρα προσπαθω να αποκτησω . ------------------------- NH3,NH4 0,5 NO2 3,3 N03 >100 ![]() ![]() ![]() H αμμωνια έπεσε ,τα ΝΟ2 ανεβήκανε ,τα ΝΟ3 ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝΕ ![]() Λογικά εαν έχω κατανοήσει τον κύκλο πηγαίνω καλά . Μάλλον το ΣΚ θα αλλάξω την διακόσμηση ,υπάρχει περίπτωση αυτό να επιδράσει αρνητικά επειδή ακόμα δεν έχει στρώσει ???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tass : 15-10-09 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ μεγάλη και θα γίνει μεγαλύτερη, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου τι θα την κάνεις.
Όσο για την διακόσμηση κάνε ότι θες, δεν χαλάει το στρώσιμο. |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα λογικα ΕΣΤΡΩΣΕΕΕ !!!!!!!!!!
ΝΗ4/ΝΗ3 0 ΝΟ2 < 0,3 (Εδω θελω την βοηθεια σας . Ειναι η μικροτερη κλιμακα που εχει ,μετραω με υγρο τεστ της TETRA ) NO3. 50 Τώρα κάνω μια αλλαγη νερου της ταξης 30% για να πεσουνε λιγο και τα νιτρωδη ,και μπορω σιγα σιγα να βαλω τα ψαρακια ? Γαριδες μπορω να βαλω τωρα ? Red chery μηπως ξέρετε που μπρώ να βρώ ? |
|
||||
|
||||
![]()
κανεις μεγαλη αλλαγη νερου την πρωτη φορα....με 30% μονο τα νιτρικα θα ειναι παλι αυξημενα...αλλαξε καπου 80-90% του νερου για να πεσουν κατω απο δεκα...
οι γαριδες θελουν ωριμο ενυδρειο..αστες για το τελος...τι ψαρακια λες να βαλεις?
|
|||
|
|||
![]()
Οι μετρησεις του νερου ειναι
ph 7,2 kh 6 gh <7 Ακομα δεν εχω καταληξει τι ψαρακια να βαλω. Τα λιτρα μου ειναι λιγα και νομιζω οι επιλογες μου λιγες . Η δικη μου αποψη ειναι για γκαπυ και ισως και πλατυ παρολου που φοβηθηκα λιγο για το λογο των ασθενειων . Θα εκτιμουσα πολυ τις αποψεις σας . |
|
|||
|
|||
![]()
PH 7,2
GH >7 KH 6 NH4 NH3 0 NO2 0 NO3 10 ![]() ![]() Αυτές είναι οι σημερινές μετρήσεις . Φαίνεται ότι έστρωσε ,χθες έκανα μια αλλαγή νερού γύρω στο 60% . Έχω μια λάμπα 10 watt σκέφτομαι να την αλλάξω για να μπορώ να βάλω και φυτά που δεν μπορώ τώρα . Χωρίς κάποια ιδιοκατασκευή καπάκι ,τι λάμπα μπορώ να βάλω και από που μπορώ να την προμηθευτώ ???? Το σφουγγαρακι απο το φίλτρο το πλένω κάθε εβδομάδα που αλλάζω νερό ?????? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ήλιος | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-12-08 14:19 |
Ακόμα ένας με άλγη | SpyNet | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-12-04 01:44 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |