|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Πιστεύεις ότι έχει σχέση με δηλητηριασμό το τραύμα στο σώμα του ζέβρα? Όλα τα υπόλοιπα ψάρια είναι απολύτως φυσιολογικά... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά η αμμωνία και τα νιτρώδη σίγουρα καθιστούν τα ψάρια ευάλωτα σε ασθένεις (αν δεν τα δηλητηριάζουν απευθείας), και είναι ένας πολύ εύκολος πρώτος έλεγχος, διότι αλλιώς δύσκολα να "δεις" θεραπεία. |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω και μία μεγάλη αλλαγή νερού??? Τι μου προτείνεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αλλαγή καλό κάνει (σχεδόν) πάντα, όμως θα πρέπει να πάρεις τα τεστ (υγρά κατά προτίμηση) και να τα κάνεις για να έχεις και εικόνα σε τι κατάσταση βρίσκεται το νερό. Ανάλογα πως είναι το νερό, πράττεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο σου ζήτησα φώτο επειδή έχει περάσει και ένα δικό μου ζεβράκι κάτι παρόμοιο... Εγώ το έσωσα με bactopur, έκανε θάυματα...
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο
θυμάμαι την φώτο από το δικό σου και δεν είναι έτσι εμένα! Εμένα είναι σαν πληγή...εσένα ήταν σαν φούσκα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δε μιλάω για τη φουσκάλα, κι εμένα είχε μία πληγή σα να έλειπε ένα κομμάτι από το εξωτερικό του δέρμα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράξενη συμπεριφορά clown-βοήθεια | sp67 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 12 | 25-06-09 17:50 |
Παράξενη συμπεριφορά Gourami - Αρρώστια???? | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-10-08 17:50 |
'Ολα θηλυκά?? | GERR | Ζωοτόκα | 6 | 28-04-08 20:33 |
Παράξενη συμπεριφορά.... | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 29-09-06 23:08 |