|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ westie! Ένας καλός λόγος πάντα "αγγίζει"....
![]() ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστώ georgarask! Ένα καλοπροαίρετο σχόλιο πάντα είναι καλοδεχούμενο! ![]() Όπως ειπα και στην αρχή το ενυδρείο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όσον αφορά τις βαλισνέριες, όντως θέλησα να κάνω ένα τοίχο. Έχει μπεί διπλή σειρά και ο σκοπός μου ήτανε τριπλή, αλλά με μιά επιφύλαξη για το όταν μπεί το ξύλο. Επίσης το ξύλο έλεγα να μπεί ψιλοδιαγώνια έτσι ώστε να φυτευτεί μια ομάδα βαλισνέριες μπρός και μια πίσω σε κάθε άκρη του ξύλου. Σε κάτοψη αυτό στο σχήμα "%" με τα κυκλάκια περισσότερο στις άκρες... Θα επιδιώξω όμως λίγη περισσότερη "αφέλεια" (φυσικότερο στήσιμο) προς τα τελειώματα. Το βασικό σχήμα όμως σε αυτή τη φάση μαλλον με ικανοποιεί σε γενικές γραμμές και θα θα παραμείνει. Τρείς είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στην δημιουργία των "παρτεριών". Οι κλίση των κιχλίδων στην κηπουρική, το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα φυτά είναι κλαδέματα οπότε έχουν ακόμα φτωχό ριζικό σύστημα, και για να δώσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πυκνότερη βάστηση για να κρυφτεί ο γόνος από τα ζωοτόκα (πράγμα το οποίο δεν κατάφερα, μιας και οι κιχλίδες απάξ και αντιλήφθηκαν πως υπάρχει και κάτι άλλο, δεν περιμένουν να περάσει μπροστα από το στόμα τους για να το κυνηγήσουν αλλά ψάχνουν όπου δε μπορείς να φανταστείς....). Φυσικά και τον τελικό λόγο στη διακόσμιση πλέον τον έχω εγώ. Όμως μέσα από τέτοιες κουβέντες τις περισσότερες φορές θέτονται κι άλλες ιδέες που μπορεί να έχουν αρτιότερο τελικό αποτέλεσμα.
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 12-10-09 στις 09:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Πανο!!!
καλη προσπαθεια. Παντος με τις κιχλιδες μεσα μην περιμενεις να ξαναδεις μωρα ξιφοφορακια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΣΣσσσσσ!!!! Σιγά μη το ακούσει ο bokostas γιατί η πρώτη γέννα πήγε "άμωμος εν οδώ αλληλούια!". Τη δεύτερη έγκυο την έβαλα δυστυχώς σε γεννήστρα, όσο κι αν δε μου αρέσει κάτι τέτοιο, δεν βλέπω διαφορετικά να σταυρώνω γέννα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωχ τωρα που φαγαν ζωντανη τροφη και γλυκαθηκαν κλαυτα Χαραλαμπε. ![]() Γνωμη μου να βγαλεις το ψαρι απο την γεννηστρα γιατι δεν προκυτε να εχει αποτελεσματα. Για ποσο καιρο θα τα χεις τα μωρα εκει? Ενα,δυο μηνες? και 2 εκατοστα να γινουν οταν θα τα βγαλεις θα στα σκισουν ![]() Φιλικα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεκινάω να πειραματιστώ με ξύλα! Νεότερα προσεχώς σε άλλο σχετικό ποστ!
|
||||
|
||||
![]()
Κιχλίδες+μωρά ή +γαρίδες= τρελό πάρτυ κιχλίδων
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 22 | 06-04-09 12:49 |
Βιοτοπικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 05-03-09 13:02 |
Συμβουλές για ενυδρείο 100L Νότιας Αμερικής | Alucard | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-09-07 12:12 |
Liolios + Filou (Palludarium Κεντρικής Αμερικής) | Liolios | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 15-01-07 15:50 |