|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θελω να μου πειτε ψαρια τα οπια ζουν πολυ καιρο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...ετσι εγκυκλοπαιδικα ή για καποιο λογο???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θελω να αγορασω ενα ψαρι και θελω να το εχω για πολυ καιρο τα προηγουμενα αντεχαν μονο λιγουσ μηνεσ !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι οπως το θετεις, μονο πλαστικα/γυαλινα.
Προφανως κατι δεν κανεις σωστα. Τα ψαρια ζουν στα ενυδρεια για πολλα χρονια. |
|
||||
|
||||
![]()
...και πως είσαι σίγουρος ότι πέθαναν επειδή ολοκληρώθηκε ο κύκλος της ζηώς τους; Μήπως δεν έκανες εσύ κάτι καλά;
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα δεν εκανα κατι καλα γιατι ακομα ειμαι αρχαριος αλλα τι να κανω εδο και 3 χρονια προσπαθω !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν κατάλαβα καλά μας ρωτάς να σου πούμε αν υπάρχει ψάρι το οποίο να ζεί πολλά χρόνια ανεξάρτητα από το πόσο καλά το φροντίζεις ή όχι ?!?!?!?!?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Κλεόβουλε, με τέτοιες ερωτήσεις (σε συνέχεια πολλών άλλων που έχουν απαντηθεί με κάθε σοβαρότητα και προσοχή) τι απαντήσεις θέλεις να λάβεις; Ο 14χρονος (αρχίζω πλέον και γι αυτό να αμφιβάλω) έχει όρεξη να αποκτήσει ενυδρείο αλλά δεν έχει τη θέληση να μάθει κάποια πράγματα. Ζητάει άμεσες απαντήσεις και λύσεις χωρίς όμως να κάνει καμιά προσπάθεια για βελτίωση. Αν λοιπόν δεν βάλει κάτω το κεφάλι του να στρωθεί στο διάβασμα (το 99% των ερωτήσεων του έχουν ήδη απαντηθεί τα τελευταία 3 χρόνια που παρακαλουθώ εγώ το φόρουμ), μην περιμένει να αποκτήσει ένα σοβαρό ενυδρείο (λέγοντας σοβαρό εννοώ απλά και μόνο την αξιοπρεπή διατήρηση των ειδών που επιλέγει). Αν συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο αργά ή γρήγορα οι γονείς θα βαρεθούν να τσοντάρουν χρήμα κι ο μικρός ( ; ) θα τα παρατήσει αγανακτισμένος γιατί "δεν του βγαίνει". Αυτή η συμπεριφορά έχει και γενικότερες κοινωνικές προεκτάσεις (δεν υπάρχει λόγος να τις αναλύσουμε γιατί στην ουσία απαντώ σε σένα με όλη την καλή διάθεση). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 13-10-09 στις 09:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης να πώ και εδώ ότι ο τίτλος ''παιδιά......'' δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο τιυ θέματος, ήμαρτον!! Γιατί μας βασανίζεις;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο μένα πάσο
![]() (καμμιά φορά μόνο φροντίδα & προδέρμ τα κακομαθαίνει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια......... | GENITORAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-09-09 20:12 |
ερωτησουλα παιδια | NIKOL | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-08 19:45 |
Παιδια ! | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 03-06-06 13:12 |