|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε μια φωτο αν μπορείς.
Μπράβο για την γέννα.Ίσως υπάρχουν κι άλλα μικρά αλλά αν δεν έχεις πολλές κρυψώνες δύσκολο να επιβιώσουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω θα ηθελα να προσθεσω οτι χρειαζεται κ ενας κυκλοφοριτης μαζι με τα 2 φιλτρα.
|
||||
|
||||
![]()
Με τη πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φώτο απ τη θηλυκιά για να μη τη χάσω κιόλας.
Ο κυκλοφορητής τι ακριβώς κάνει? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,τελικά τα σημάδια από τη θηλυκιά σχεδόν έχουν εξαφανιστεί και μόλις είδα με μεγάλη μου χαρά ότι μαζί με το ένα μικρό υπάρχει και ένα δεύτερο,ίσως υπάρχουν κι άλλα τελικά!τυχερά που ζούν ακόμα μ ένα synodonti..
|
|
||||
|
||||
![]()
Καμία τροφή που να πωλείται για το νεογνό?
------------------------- Καμια απαντηση..!Τουλαχιστον τριμμενα flakes κανουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη omegka : 22-10-09 στις 16:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φτιάξε αρτέμιες ή τρίψε φυλλαράκι σπιρουλίνας.
|
|
||||
|
||||
![]()
ok thnx.
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλ. εγω που εχω το eheim professional II 2028,που ειναι για 1050l/h, για 220μαλαουι,πρεπει να βαλω και δευτερο?
------------------------- κανονικα καθε ποσες μερες θελει καθαρισμα το φιλτρο ?οχι ο υαλοβαμβακας,τα υπολοιπα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ducatisti : 13-11-09 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τί φίλτρο για 20 λίτρα? | mparmpounas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-05-07 09:52 |
Θερμοστάτης | GhostShip | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 02-03-07 01:13 |
θερμοστάτης 150 watt σε 20 λίτρα | basilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-01-04 22:10 |
Θερμοστάτης - off? | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-02-03 23:21 |