|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
277ΑΗ-ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ- 10’’ (διάφανο)
Φίλτρανση δικτύου κεντρικής παροχής από νερό προερχόμενο από τοπικό δίκτυο, από βρόχινο ή από γεώτρηση! ![]() Mονό φίλτρο στερεών που τοποθετείται στην κεντρική παροχή (ρολόγια) και κατακρατεί έως και 99% στερεά σωματίδια,άμμο και λάσπη ![]() Χρησιμοποιείτε ως προφίλτρο και αφαιρεί: Ίνες αμιάντου από σωλήνες ύδρευσης, σκουριές από δίκτυο, λάσπη, χώματα, αιωρούμενα σωματίδια και άλλους ρύπους. ![]() Είδη Φίλτρων ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ ή ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (Mε Βαλβίδα Εκτόνωσης Πίεσης) http://www.alfahealth.gr/index.asp?s...&cat=2&range=3 θα χρειαστεις κατι τετοιο... μεχρι και εμεις που απο την γεωτρηση ποτιζουμε μονο γκαζον,το βαλαμε για να ησυχασουμε απο τα σκληρα νερα που κατεστρεφαν τις σωληνωσεις των μπεκ ποτισματος!Φαντασου ζημια που θα εκανε στα ψαρια.... |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη μου το ζητησατε κανω ενα update!...
![]() ...προχωραμε και κατασκευαζουμε υπερχηληση και σκιμμερ οριστε και φοτο!... ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.γ. Η εξωτερικη εμφανιση των ρουχων μου δεν περιγραφετε οπως και το χρωμα του δερματος μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία πού καλή δουλειά! Μπράβο!
Το φίλτρο δεν είναι αρκετό για την λίμνη σου. Θα το δεις στην ποριά. Καλή συνέχεια…. ------------------------- Ηλία τώρα που το είδα μην το ξεχάσω… Στα σημεία που θα βάλεις γλάστρες σου προτείνω να κάνεις από τώρα κάτι σαν ανθώνα. Οι γλάστρες είναι βάσανο τον χειμώνα όταν έχεις ψηλά φυτά. Τα παρασέρνει ο αέρας και θα έχεις τον μπελά να μαζεύεις τις γλάστρες από την λίμνη. Και οι γλάστρες δεν είναι ότι ποιο φυσικό στην λίμνη. Όταν το νερό σου θα καθαρίσει θα τις βλέπεις και θα σου σηκώνετε η τρίχα κάγκελο. Κάνε εσωτερικά ανθώνες στα σημεία που θέλεις να φυτέψεις και δεν θα το μετανιώσεις. Κάτι σαν αυτό. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 19-10-09 στις 07:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μου το ειχες πει και πριν...
![]() ανθωνες θα κανω.... οσο για το φιλτρο θα μπει αλλο ενα ιδιο με μια ιδια αντλια... επισης πηραμε και μια αεροαντλια για τα βαθύτερα σημεια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία ούτε το δεύτερο φίλτρο θα είναι αρκετό.
Μίλα ρε Αντρο εσύ που έχεις κάτι παρόμοιο και πες στον φίλο μας κάθε πόσο έπρεπε να καθαρίζεις το φίλτρο. Όσο για την αεραντλία γιατί την πήρες? Δεν θα έχεις κάπου να πέφτει το νερό στην λίμνη? |
|
||||
|
||||
![]()
..τεσσερα καλα ειναι
![]() ------------------------------------------------- πρωτα θα ειναι το σκιμμερ να κρατει τα "χοντρα" και μετα τα φιλτρα... Τα φιλτρα επισης ειναι αυτοκαθαριζομενα... ...αλλα αμα απευθηνονται σε 30.000 χιλιαδες λιτρα το καθενα, δηλαδη 60.000 σε 12 με 15 χιλιαδες λιτρα λιμνη.... ![]() τωρα αμα υπαρχει οπως λες προβλημα υπαρχει ήδη χωρος για φιλτρο DIY... Υ.γ. διαστασεις φιλτρων: 40cm διαμετρο και 70cm υψος... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στην αρχη δεν θα εχεις κανενα προβλημα με αυτο, οταν ομως με τον καιρο ειδικα τα καλοκαιρια οπου η οργανικη υλη θα ειναι σε εξαρση (οσο και να καθαριζεις) και με τα ψαρια να ανακατωνουν συνεχως το βυθο ψαχνωντας για τροφη, οι αντλιες θα μαζευουν οτι πετα και θα τα στελλουν στα φιλτρα με αποτελεσμα να μπουκωνουν γρηγορα. Η λιμνη σου θα εχει αρκετο βαθος και ειδικα το καλοκαιρι επειδη το νερο στα βαθια ειναι πιο δροσερο και με περισοτερο οξυγονο νομιζω οτι θα γινεται της μουρλης εκει κατω... ![]() Αποψη μου παρα να παρεις ακομα ενα πιεσεως παρε ενα μεγαλο φιλτρο ροης συν αυτο που εχεις και βλεπεις στην πορια.......... Αποψη μου παντα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" έρχονται στην Πάτρα! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 17-06-09 23:28 |
"Φίλμ" στην επιφάνεια | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-09-05 10:54 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |