|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταίες φώτο, σε λίγο θα βάλω και λίγο νεράκι σιγά σιγά.
Πρόσθεσα τις μικρές πέτρες, νομίζω οτι μόλις μπει νερό, καθαρίσουν οι πέτρες απο την άμμο και σκουρίνουν οι πέτρες, θα είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Σιλικόνη δεν έβαλα άλλο, μοιάζουν αρκετά δεμένες οι πέτρες. Φαίνεται να έχει μάλλον περισσότερη άμμο απ'όσο θα έπρεπε αλλά θεωρώ οτι με το νερό θα πάει και μεταξύ των πετρών και θα κατέβει λίγο η στάθμη... Είδωμεν! |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι ειναι πολυ η αμμος....
νερο γιατι δεν εβαλες ακομα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έβαλα νερό γιατί περίμενα τις απόψεις σας
![]() Άρα, να βγάλω άμμο και να βάλω νερό, ή να το κάνω ανάποδα, δηλαδή να βάλω νερό και ανάλογα που θα πάει η στάθμη αν χρειαστεί να βγάλω; Πάντως το ύψος της άμμου είναι 5 εκατοστά πάνω απο το φελιζόλ... Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα απλα δεν μου φανηκε καλο...
να περιμένεις τις απόψεις των άλλων... |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε νερό τόσο ώστε να καλύψει μόνο την άμμο.
Δες το αποτέλεσμα και άμα θεωρείς ότι είναι too much, θα είναι πιο εύκολο να την αφαιρέσεις έτσι, παρά αν το γεμίσεις μέχρι πάνω. ΥΓ Ακόμα εδώ είσαι ? Τρέχα και βάλε το λάστιχο μέσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λολ, έφυγα!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
Παρουσίαση πριν και μετά GAB - Κιχλίδες Μαλάουι | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 04-01-07 11:39 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |