|
|
||||
|
||||
![]()
και αυτή που την βρίσκω?...μπορώ να μάθω από τι το έπαθε? έκανα εγώ κάτι λάθος? θα επανέλθει κι το φτέρωμα με την αλοιφή?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η κρουστα που αναφερεις θυμιζει scally face.Αν προκειται για κατι τετοιο τοτε το φαρμακο που δωθηκε παραπανω σε συνδυασμο με pulmosan(παλι απο πετ σοπ το παιρνεις) θα κανει δουλεια.
Επειδη ομως τα πουλια δεν ειναι οπως τα ψαρια(ανοιγεις ενα νεο θεμα και σου λενε οι αλλοι τι εχει) καλο θα ηταν να το δει καποιος καλος πτηνιατρος. Αν τελικα ειναι scally face τοτε να ξερεις οτι δεν φταις εσυ γι αυτο.Ειναι μια πολυ συχνη ασθενεια των budgie που αμα την πετυχεις στην αρχικη του μορφη καταπολεμαται πολυ ευκολα. Οσο για τα φτερα που του λειπουν μηπως το τσιμπαει το αλλο που βρισκεται στο κλουβι?Ειναι μεγαλο το κλουβι ωστε να χωραει ανετα 2 μπατζι?Τι διατροφη ακολουθουν? Για πτηνιατρο στην περιοχη σου δες αυτον-λεγονται πολυ καλα λογια για τον συγκεκριμενο: ΓΙΑΝΝΗΣ Π. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Πτυχιούχος Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Καρακάση 45, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ: 2310 887837 Fax: 2310 887556
Φιλικα Φώτης! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotis_k : 04-10-09 στις 09:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια ευχαριστώ!Θα το κοιτάξω με τον πτηνίατρο! Όσο για το κλουβί και τα σχετικά τι να πω...δεν ξέρω...έτσι μου το δωσαν από το πετ σοπ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tις διαστασεις του κλουβιου πες μου.Παιχνιδια τους εχεις βαλει μεσα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστο παπαγαλάκι... | lion | Άλλα ζώα | 8 | 19-05-08 00:08 |
Φίλτρο βυθού απλά για βοήθεια??? | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-11-03 18:43 |