|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να φταινε οι λαμπες.Εβαλα το δοκιμαστικο στα φις και δεν εδινε ρευμα.Οποτε..παει για πεταμα..θα κανω post για μεταχειρισμενο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν παμε στην εγχειριση, η εγγυηση εχει ληξει?
|
||||
|
||||
![]()
Φτου κουβέντα που πιάσατε......μου κάηκε το ballast.....grrrrr
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μου τη σπανε οι ζημιες γενικα στα καλα καθουμενα. Προτιμω να πεφτει η αποδοση σε κατι και να με προειδοποιει.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή κι εγώ Ριο έχω, το έψαξα λίγο για επιτυχημένες "επεμβάσεις" στο φωτιστικό, και βρήκα αυτό:
http://www.fishforums.net/index.php?showtopic=265546 οπου ο τύπος το έκοψε και άλλαξε το ballast. Έλεγα να βάλω στην άκρη ένα ballast ανταλλακτικό για μελλοντική χρήση, αλλά: στο Ριο 180 π.χ., που έχει λάμπες των 45 βαττ, υποθέτω ότι κάποιος θα χρειαστεί ballast 2 x 45W. Ξερει κανείς που μπορούμε να βρούμε τέτοιο πράγμα; Σε όσα μαγαζιά ρώτησα δεν υπήρχε ballast 2χ45 - μόνο μικρότερα ή μεγαλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να παρεις και μεγαλυτερα δεν θα εχεις κανενα προβλημα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε aquaman ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ?>????Το μονο που δεν ειχα σκεφτει!!Ανοιγμα απο κατω κι ουτε γατα ουτε ζημια στο ματι!!Θα παω σπιτι μετα να το εγχειρησω..
THANX!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Papas35: όντως, με ένα dremmel ή κάτι αντίστοιχο φαίνεται να γίνεται σχετικά απλά. Εγώ μάλιστα σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα (φτου φτου φτου) να δω αν μπορώ να το κόψω από το πλάι, γιατί έχω βάλει μια LED-οταινία στο κάτω μέρος του, αλλά βασικά νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα αν είσαι διατεθημένος να το "εγχειρήσεις".
Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Σε διάφορες συζητήσεις στο internet διαβάζω ακριβώς το αντίθετο: ότι το ballast πρέπει να ταιριάζει ακριβώς στα βατ της λάμπας, και ότι αν έχεις μεγαλύτερο ballast ζορίζει τη λάμπα με αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση να μειωθεί η ζωή της ή στη χειρότερη να γίνει μπαμ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ballast | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-06-08 10:04 |
ballast | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-05-08 16:37 |
PC Ballast | kill_bill | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-03-08 21:06 |
Ballast t5 | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-03-08 10:06 |
BALLAST | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 13-12-07 22:26 |