|
||||
|
||||
Guppy Εγκυος ή οχι ?
Εδω και μια μερα παρατηρω ενα θυλικο γκαμπακι που συνεχεια ειναι απομακρισμενο απο τα αλλα (δεν ξερω τι θελει να δειξει) και με φουσκωμενη κοιλιτσα...Τα εχω αταιστα 2 μερες λογου αλλαγης ενυδρειου.Αν ξερετε plz πειτε μου.
Ωριστε και φωτο. |
|
||||
|
||||
Δεν φαινεται φιλε μου. Αν εχει μαυρισει απο κατω σημαινει εγκυος. 3-4 βδομαδες και γεννα.
|
||||
|
||||
Οκ ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
αυτα τα ψαρια ειναι σχεδον μονιμως εγκυα...
τι αναλογια αρσενικων θηλυκων εχεις?? μηπως το παρακυνηγουν και θελει να ησυχασει λιγο?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εχω 3 θυλικα και 1 αρσενικο.. |
|
||||
|
||||
Δε φαινεται πολύ πρησμένη η κοιλιά αλλα η φωτογραφια δεν είναι πολύ καλή οπότε μπορεί να κάνω λάθος.
Συνήθως η κοιλιά μεγαλώνει αρκετά και προεξέχει σημαντικά από το πάνω μέρος του σώματος και μαυρίζει στο πίσω κάτω τμήμα (από τα μάτια των γόνων). |
|
||||
|
||||
Παιδια η γκαπινα μου ειναι ακομα πρισμενη και περισσοτερο...Καθεται πολλες ωρες στο ιδιο σημειο,δεν τρωει με λιγα λογια ειναι πολυ μελαγχωλικο...Υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος???
Ωριστε και φωτογραφια.. |
|
||||
|
||||
Πάντα υπάρχει περίπτωση μια γκαπίνα να είναι έγκυος!
Πάντως στη συγκεκριμένη φώτο δεν βλέπω να έχει το χαρακτηριστικό "μαύρισμα" στο πίσω μέρος της κοιλιάς... Κάτι που είναι στάνταρ σε μια εγκυμονούσα... |
|
||||
|
||||
δε μου φαίνεται εγκυμονούσα.
Οι δικές μου πάντως όταν είναι δεν αλλάζει καθόλου η συμπεριφορά τους, κινούνται και τρώνε κανονικά. Τεσταρες το νερό; |
|
||||
|
||||
εχω τεσταρει το νερο.Ολα ειναι ΟΚ
|
|
||||
|
||||
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ........ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
|
||||
|
||||
Δεν είναι γκαστρωμένο τουλάχιστον στο μάτι, αν είναι θα φανεί αργότερα καθώς θα γίνει σαν μπαλόνι.
Έβγαλα μία φωτογραφία χθες μίας ετοιμόγεννής, για να δεις τι εννοούμε, αλλά θα έχω αύριο την φωτογραφική στα χέρια μου. ΥΓ Ξαναγύρισα στα Guppies μετά από 5 χρόνια αποχής. |
|
||||
|
||||
Και ιδού οι φωτογραφίες γκαστρωμένων και ετοιμόγεννων που υποσχέθηκα.
Και εδώ 2 πιπινάκια στο κερατόφυλλο |
|
||||
|
||||
Καπως ετσι ειναι και η δικια μου.Τωρα εχει αρχιζει και πλαγιαζει σαν να χαροπαλεβει.
|
|
|||
|
|||
Μήπως έχει dropsy?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι εγκυος...???? | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-08 16:21 |
Εγκυος η οχι??? | Andros | Αναπαραγωγή | 7 | 27-11-07 18:17 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
εγκυος | jimfytakis | Ζωοτόκα | 0 | 20-03-07 11:01 |