|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο κάνε και μία ερώτηση στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ εδώ Ηράκλειο...
Σαν να θυμάμαι ότι είχε σε μία ερώτηση που είχα κάνει τυχαία πρίν 2-3 μήνες... Τσέκαρε το ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλώς για την ιστορία... Πήρα τηλέφωνο σε όλους όσους μου προτείνατε, και δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη....
Το ελεκτρόραμα μου είπε ότι θα μπορούσε να την παραγγείλει, οι υπόλοιποι όταν άκουσαν ότι θέλω μόνο 2-3 λάμπες δε δέχτηκαν καν να μου τη φέρουν...
|
||||
|
||||
![]()
.. ακόμα η παραγγελία σας στο aquaristic.net, μπορείς να χώσεις μερικές
![]() http://www.aquaristic.net/shop.php/s...0-%20549%20mm/ |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα,δεν ειχα δει το post σου πριν μου δωσεις τα apple snails θα σου ειχα παρει εγω.δεν ξερω αν εισαι ακομα αθηνα,γιατι ο καυκας στα πατησια εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα καταστήματα της συγκεκριμένης εταιρίας προς τα μέρη μου που πήρα δεν είχαν, στα πατήσια δεν πήρα...
Σήμερα επέστρεψα Κρήτη, αλλά σε μερικές μέρες θα είμαι πάλι Αθήνα... οπότε θα τον επισκεφτώ τότε ![]() Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί θες οπωσδήποτε να βάλεις αυτή την λάμπα..βάλε της arcadia που είναι εξίσου καλές εγώ της χρησιμοποιώ 4 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Και το βασικό της βρίσκεις παντού.
http://www.arcadia-uk.info/product.php?pid=82&mid=10&lan=en⊂=&id=4 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο λόγος είναι το κόστος...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
T5 grolux 24 w | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 26-02-09 18:17 |
grolux στην Χαλκιδα?????? | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-02-08 10:01 |
Sylvania grolux | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-11-07 16:08 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |