|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν δεν έχουμε (ακόμα) άλγες (βλέπε νέο ενυδρείο), η κατάσταση σώζεται με βραστό καροτάκι;
Να σου ζήσουν Alex!!!
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση τα αβγά να ξεκολίσουν ή να τα αποβάλλουν από πάνω τους; Ρωτάω γιατί βρήκα ένα τσαμπί πάνω στην moss
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης τα αβγά σε μία ακόμα είναι πράσινα! ξέρει κανείς κάτι γι αυτό; εγώ πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμ, αυτο ισως να μην ειναι καλο. Τα πρασινα αυγα συνηθως δεν...απ οτι εχω ακουσει (δεν μου εχει τυχει ακομα)
|
|
||||
|
||||
![]()
χμ... γιατί αυτό; ξέρουμε από τι προέρχεται;
Αλέξανδρε το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και αναφέρουν ότι συμβαίνει συχνά και δεν είναι λόγος ανησυχίας, μάλιστα οι άγριες red cherry έχουν πράσινα αβγά. Χμ μάλλον οι δικές μου έχουν "άγριο" αίμα μέσα στους χα χα
|
||||
|
||||
![]()
καποιες απο τις θηλυκες μου φερουν πρασινα αυγα...δε ξερω ποσο καιρο τα κρατουν ουτε αν εκκολαπτονται..καθως εφοσον ειναι πανω απο 150 δε μπορω να τις παρακολουθησω μεμονωμενα..παντως εχω συνεχως γεννες...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, οι δικές μου ενήλικες είναι μόνο 7 και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 με αβγα, μια με κίτρινα και μια με πράσινα. Θα την πααρκολουθήσω αν και απ όσο έψαξα τελικά μάλλον δεν είναι πρόβλημα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |