|
|
||||
|
||||
![]()
Γράφε ελληνικά μου φύγανε τα μάτια(είναι και κανονισμός του φόρουμ).
Λογικό είναι να του ψοφήσουν τα ψαράκια και την ίδια τύχη θα έχουν δυστυχώς και τα δικά σου αν δεν πάρεις άμεσα μέτρα. Πόσο καιρό λειτουργεί το ενυδρείο σου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο λειτουργει 2 βδομαδες και κατι.Του αλλαζω το νερο καθε 3 μερες και του βαζω σε καθε αλλαγη 10 σταγονες απο aquatan οπως μου ειπανε. |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρχισε το διάβασμα πρώτα με τις παραπομπές που σου έδωσαν και τα παιδιά.
Τα ψαράκια σου είναι σε δοκιμασία όλο αυτό τον καιρό όχι μόνο λόγω χώρου αλλά και νερού. Λυπάμαι αλλά για να μην απογοητευτείς και παρατήσεις αυτό το ωραίο χόμπυ πρέπει να ξεκινήσεις απο την αρχή και σωστά. Πρώτη κίνηση να βρείς γρήγορα έναν τρόπο τα ψαράκια σου να μεταφερθούν σε κατάλληλο ενυδρείο(ή λίμνη) πριν να είναι αργά. Και μετά τα λέμε τι θα κάνεις με το ενυδρείο σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
120 λίτρα μίνιμουμ(ίσως λέω και λίγα).
Α,και μην ακούς τους μαγαζάτορες.Να ρωτάς εδώ ότι θέλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε να δεις φαση.Παω σε ενα pet-shop στην περιοχη μου και του λεω ποσα ψαρια μπορω να βαλω σε ενα ενυδρειο 13 λιτρα με φιλτρο και μ λεει 4-5.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσο χωράει κι αυτός σ' ενα χαρτόκουτο
![]() ------------------------- Αν διαβάσεις στο φόρουμ θα δεις πάντως ότι και με 13 λίτρα μπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ όμορφο(φυτάκια,γαριδούλες,σαλιγκαράκια κλπ). Μην σε απογοητεύσουμε.Κάνε αυτά που είπαμε. καλή συνέχεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 26-09-09 στις 20:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|