|
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο πατριωτη πολυ καλη κατασκευη.
Οσο για τις κοντρες αν και υπερβολικος μια χαρα φαινονται Αλλωστε οπως λεει και η παροιμια "καλιω γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Πάνω κόντρες κατα μήκος. ![]() ![]() Δευτέρα συνέχεια.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ενυδρείο κομπλέ.
![]() ![]() Αυριο ξεκινάω με την βάση. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια κατασκευη!! και εγω εφτιαξα ενα παρομοιο 100χ60χ70 και σημερα το γεμισα νερο και ολα μια χαρα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρέλαβα την βάση με 5αρι κιλοδοκό, ξεκίνησα να την ντύνω με μελαμίνες,
δεν την τελε'ιωσα ακόμη έχει λίγο δουλίτσα ακόμη. Το κυριότερο είναι οτι σήμερα το γέμισα με νερό και είναι στεγανό ![]() Θα το αφήσω καμία βδομάδα έτσι γεμάτο. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας,
η βάση είναι έτοιμη να στεγνώσει καλά και θα ανεβάσω φωτό. Θέλω να φτιάξω το καπάκι και χρειάζομαι τα φώτα σας. Τα φυτά που θα μπουν στο ενυδρείο θα είναι χαμηλών απαιτήσεων.
Κάνω αυτές τις ερωτήσεις για να μπορέσω να μοιράσω τις αποστάσεις επάνω στο καπάκι και να κοπούν και τα ξύλα αντίστοιχα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα για το καπάκι... Γιατί όχι Τ5 ?? Πιο πολλά watt στο ίδιο μήκος... Το 0,3 watt / l μου κάνει λίγο, γιατί δε το φτάνεις κάπου στο 0,5 ? Μπορείς να βάλεις ανεξάρτητη πρίζα σε κάθε λάμπα και έτσι θα ρυθμίζεις το φωτισμό ανάλογα με τα φυτά σου... Ανακλαστήρες οπωσδήποτε, είναι πολύ φτηνοί και διπλασιάζουν σχεδόν το ωφέλιμο φως... ![]() Χωρίς να είμαι ειδικός, θα σου έλεγα να βάλεις τις λάμπες σχετικά μοιρασμένες στο καπάκι ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία στο ενυδρείο... Α, δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί αλλά άσε και χώρο για ανεμιστηράκια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Ξεκίνημα... | _tm_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-08 19:47 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |
Νέο ξεκίνημα | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-01-07 20:35 |