|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια και πάλι παιδιά!!
Επειδή οπως είπατε το co2 θα είναι απαραίτητο..Αν έφτιαχνα για αρχή Χ2 2λιτρα μπουκάλια με d.i.y μείγμα με αλλους διαχυτήρες;Λέτε να πιάσει;Ξέρω οτι θα μου πείτε οτι είναι κουραστικό να ανανεώνω κάθε ευδομάδα το μείγμα αλλα κατα την γνώμη μου...Είναι υπερβολή ενα πλήρες σύστημα CO2 σε 100 "λιτράκια"...
|
||||
|
||||
![]()
παρε καλητερα ενα συσυηματακι...
θα σου μεινει κιολας για επομενα ενυδρεια... εγω σχεδον το παρατησα το Diy Co2 γιατι ειναι κουραστικο... δεν μπορεις παντα να φτιαχνεις ιδια αναλογια... και οχι παντα ιδιες φυσ/min... και μετα γεμιζεις αλγες για κανα μηνα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καθολου υπερβολή δεν ειναι για τα λιτρα σου συστημα co2. Άλλοι βαζουν σε νανο ενυδρεία.. Anw αν θες να ασχοληθείς με high tech ενυδρείο δυστυχώς η μπουκαλα ειναι μονοδομος και καλητερα να το ξεκινήσεις ετσι απο την αρχη.. Οσο για το DIY co2 περα απο την ολη μανουρα με το να φτιαχνεις μειγμα καθε εβδομαδα το αλλο σημαντικό ζήτημα ειναι οτι δεν θα εχεις σταθερη ποσοτητα co2 στο ενυδρειο, που ειναι πολυ βασικο με τοσο φως, ετσι ωστε να καταναλώνουν τα φυτα την μεγιστη ποσοτητα co2 που ρίχνεις στο νερο..
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω αρχίσει να "ψίνoμαι" γερά με το CO2..Οπότε θα κοιτάξω για ένα πλήρες συστηματάκι στα 100-120Ε..
------------------------- έχετε να προτείνετε κανένα σετάκι co2;
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 24-09-09 στις 18:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
183$+45$ μεταφορικα +35Ε μπουκαλα=190Ε και εχεις ενα κομπλε συστημα co2! ------------------------- Ξεχασα θα χρειαστεις και εναν μετασχηματιστη 110/220v.Υπολογιζε αλλα 10Ε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf4470 : 27-09-09 στις 00:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα τα 190 €.
Δες στο aquaristic.net .
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι πιο φθηνο http://www.aquaristic.net/aquaristic...ve.html?lang=1 .
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που θα σου δώσω, δεν έχει επιλογή να τις ανάβει μία μία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν και μαλλον περιττος
|
||||
|
||||
![]()
Αρχική Δημοσίευση από golf4470
![]() http://www.eseasongear.com/sms122ma957.html 183$+45$ μεταφορικα +35Ε μπουκαλα=190Ε και εχεις ενα κομπλε συστημα co2! ------------------------- Ξεχασα θα χρειαστεις και εναν μετασχηματιστη 110/220v.Υπολογιζε αλλα 10Ε. Παιδιά του επάνω τον βλέπω ότι δουλεύει στα 115 βόλτ!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Γι' αυτό θέλει μετασχηματιστή Πάνο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός... | Kotsos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-08 16:42 |
Φωτισμός | panagiotis265 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-04-08 17:58 |
Φωτισμός | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 10-09-07 23:53 |
φωτισμός | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 18-05-06 11:46 |
Φωτισμός... | Liolios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-03-06 14:45 |