|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εγω θα σου ελεγα να το αρεωσεις λιγο, το εχουνε για μετριο φυτο σε φως,απλα οπως και διαφορα αλλα αν του δωσεις φως ειναι σαν αλλο φυτο. Στο κατω κατω μερος ειναι υγειη κανονικα και πιο ψηλά κόβονται δηλαδη? Βαλε και καμια φωτο θα βοηθήσει..
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω πολυ.μηπως υπαρχει περιπτωση να το προκαλει κανα ψαρι αυτο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Oχι, πιστευω κι εγω οτι σιγουρα φταιει ο χαμηλος φωτισμος. Το ειχα αυτο το φυτο και οταν πυκνωσε πολυ και δεν δεχοταν αρκετο φως στα χαμηλοτερα σημεια του, εκανε το ιδιο μερικες φορες και σ εμενα.
Αν και μου αρεσε, το εβγαλα απο το ενυδρειο μου γιατι ηθελε κλαδεμα 2 φορες τη βδομαδα !! Αναπτυσσεται ταχυτατα αν βρει ιδανικες συνθηκες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Excel χρησιμοποιείς; Γιατί μερικές φορές έχει την τάση να κάνει λιωσίματα σε βλαστούς μερικών φυτών....
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως δεν είναι Limnophilla s. αλλά Ceratophyllum demersum ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ παιδια για ολες σας τις απαντησεις!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sessiflora, γιατι κοκκινιζουν οι κορυφες? | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-04-06 16:27 |
αναγνώριση sessiflora vs. hottonia | apten | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 07-11-05 00:55 |