|
|
||||
|
||||
![]()
επιπλεον τα τιγρακια δεν ειναι και οι καλυτεροι συγκατικοι για τα σκαλαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Rigel. Δλδ προχωράω κανονικά? Δεν χρειάζεται κάποιο υπόστρωμα για τα φυσικά φυτά?
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον θα βάλεις ευκολα φυτά και δεν θα έχεις CO2 δεν χρειάζεται ειδικό υπόστρωμα.Το πολυ πολυ καποια στιγμη να βάλεις και καμια ταμπλέτα λίπανσης στη ρίζα τους.Πες μας όμως τελικά τι φυτά σκεφτεσαι να βάλεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το link που μου στείλατε διάλεξα τα εξής: Apogoneton crispus, ceratophyllum demersum, echinodorus bleheri, anubias petite, bacopa monnieri, ludwigia repens και microsorum pteropus. Είναι καλές επιλογές? Πρέπει να προσθέω ή να αφαιρέσω κάποιο?
|
||||
|
||||
![]()
προσοχή το microsorum δεν θα το φυτεψεις, θα το δεσεις με πετονια σε ένα ξύλο, εκει οι ριζες του θα αγκαλιασουν το ξύλο και θα αναπτυχθεί εκεί!
καλή επιτυχία!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
microsorum,anubia τα δένεις σε πετρες ή ξύλα και το κερατόφυλλο απλά το αφήνεις στην επιφάνεια.Για τα υπόλοιπα καλες θα ήταν και η ταμπλέτες λίπανσης στις ρίζες τους..Δεν υπάρχει πρέπει στο να βάλεις ή να βγάλεις αλλα φυτά!είναι θέμα αισθητικής και γούστου,ότι ευχαριστεί το ματι σου!
![]() Ξεκίνα με αυτά και στη συνέχεια βλέπεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης εύκολα αλλά και όμορφα φυτά είναι τα περισσότερα είδη cryptocorine. Ψάξε λίγο εδώ να δεις φώτο απο την ποικιλία του συγκεκριμένου φυτού.
Πόσα εκατοστά πάχος χαλικάκι έχεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 25-02-08 22:40 |
SOS φυτά | Giannis-Patra | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 07-02-08 23:44 |
Φυτά Only | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 12-10-07 15:14 |
Νέα φυτά | bakogiannisd | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 05-04-07 11:48 |
Φως για φυτά | giannis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-02-04 01:22 |