|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε τόσο μικρό ενυδρείο δεν υπάρχει θέμα κόντρας. εγώ έχω κάνει ένα ίδιο με 8αρι τζάμι και 1μιση χρόνο τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. όσο για τις τιμές εξαρτάται πάντα αλλά πάνω από 10 ευρώ δεν πρόκειται να δώσεις για ρονταρισμένα τζάμια.
|
|
||||
|
||||
![]()
με το 5αρι τζάμι είσαι οκ. Μάλλον δεν θα χρειαστείς και κόντρες επάνω.
για τις κάτω, θα έλεγα να τις βάλεις και αυτό όχι για να αυξήσεις τις αντοχές του, αλλά για να σιγουρέψεις ότι δεν θα έχεις διαρροή. ροντε ή όχι? δύσκολη η απάντηση. κάποια στιγμη χρειάστηκε να ξεκολλήσω και να κολλήσω πάλι από την αρχή ένα ενυδρειο όπου τα τζάμια του δεν ήταν ρονταρισμενα (τροχισμένα). το κόστος σε χρόνο, δουλειά αλλά κυρίως σε νεύρα ήταν πολλαπλάσιο από το κόστος των τζαμιών αν τα αγόραζα πάλι καινούργια. αν ήθελα τώρα να φτιάξω το δικό σου ενυδρειο δεν θα τα τρόχιζα. αν γύρναγα το χρόνο πίσω στην πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω ενυδρειο, δεν θα το επιχειρούσα αν τα τζάμια δεν ήταν τροχισμένα. |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τη βοηθεια!
θα ρωτησω πρωτα τι διαφορα εχει στη τιμη,και αν δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, θα παω για 8αρι τζαμι, αντι 5αρι (οπως εχει ο chemical mac)και ρονταρισμενο. και παλι thanx!! αν με το καλο προχωρησει η προσπαθεια και δεν βρεθουμε ακρωτηριασμενοι σε κανα νοσοκομειο, θα επανελθω με φωτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε 5 τζαμια 5αρια και κολλα τα με Aqua-Silicone - Den braven (τσεκαρε ημ. ληξης)
Περασε τα ενα γυαλοχαρτο μονο να μη κοβουν. ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλες για DIY | fotis478 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 14-05-08 16:21 |
Συμβουλες | ggeos | Malawi | 6 | 09-04-08 22:46 |
συμβουλεσ για κοι | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-03-08 16:49 |
συμβουλες | vanilla | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 08-05-07 13:57 |
συμβουλες??? | prodigy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 58 | 07-11-06 01:27 |