|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ.δυστυχως δν εχω ενυδρειο καραντινα γιατι δν περιμενα με τιποτα να γεννησουν καθως ηξερα πως ειναι πολυ σπανιο.οι τιμες μου ειναι ph 6.9 ανθρακικη 4 ολικη 5 θερμοκρασια 24.5.χρησιμοποιω νερο Α.Ο τριων σταδιων και συμπληρωνω με ιχνοστοιχεια.ταιζω καθε μερα της εβδομαδας διαφορετικη τροφη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα οπως ολα τα ζωντανα οταν βρισκοντε σε ιδανικες συνθηκες ετσι και τα ψαρια βγαζουν τον καλυτερο τους εαυτο.
Οι παραμετροι του νερου σου οι συγκατοικοι και η ιχθυοφορτιση ειναι ιδανικες και γι αυτο συνεβει αυτο. Ευγε...
|
||||
|
||||
![]()
να αναφερω επισης πως τα νεον προτιμησαν να χωθουν μεσα στη limnofilla sessiflora που εχω και εκει να γενησουν.σημαδια γενικα πως ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη ειναι το ατελειωτο κυνηγητο μεταξυ τους.τουλαχιστον αυτο συνεβη στη δικη μου περιπτωση.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο και απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καμια φοτωγραφια δεν εχεις να ανεβασεις μιλαμε για εξερετικα σπανιο συμβαν.
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως παιδια δν εχω.ειναι το πρωτο μου ενυδρειο και τα νεον ειναι μεσα 6 μηνες οσους εχω και το ενυδρειο.ετσι λοιπον και εγω δν περιμενα να συμβει αυτο καθως ηξερα πως ειναι πολυ σπανιο.η διαδικασια αναπαραγωγης αρχισε μολις αναψαν οι λαμπες και κρατισε γυρω στις 2 ωρεσ οπου τα αρσενικα νεον κηνυγουσαν τα θηλυκα και μολις καποιο αρσενικο καταφερνε να το στριμωξει ενωνονταν πλαι πλαι και υστερα απο 4-5 δευτερολεπτα τιναζονταν και εβλεπες τα αυγουλακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφες στιγμες!!
![]() Για να πετυχεις αναπαραγωγη ειναι λιγο "δυσκολο" αλλα αν θες δεν ειναι ακατορθωτο ... θα χρειαστεις ενα ενυδρειο να μεταφερεις τα αυγα και να το καλυψεις απο ολες τις μεριες αφου τις πρωτες μερες δε θελουν καθολου φως!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδεες για συνδυασμους τετρα | samer | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-04-08 11:06 |
τετρα τεστ gh/kh... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-03-08 10:46 |
πρόβλημα πλευστότητας σε τετρα. | paxh2o | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 29-02-08 16:25 |
Τετρα | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-07-07 00:25 |
μπουενος αιρες τετρα | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-01-07 19:13 |