|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επίσης πολλές φορές λόγω κακής ορθογραφίας αλλάζει η ερμηνεία. π.χ. "ευχαριστο που ηρθες"
ευχάριστο ή ευχαριστώ? (το έχω δει πρόσφατα) ή "ωμος δεν βγαινει τοσο ευκολα με ενα απλο τραβηγμα" ή "δεν διαβαζεται τιποτα απο εδω μεσα" και άλλα τέτοια στα οποία δεν καταλαβαίνεις τι πραγματικά θέλει να πει ο ποιητής και μπορούν εύκολα να δώσουν άλλο νόημα. Αυτό είναι το νόημα της ορθογραφίας περισσότερο και δεν υποβιβάζει κανέναν το ότι μπορεί να μην ξέρει ορθογραφία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
...πιστευω οτι απο τα συνφραζωμενα και μονο της προτασης μπορεις να καταλαβεις το νοημα της λεξης ειτε εχει ειτε δεν εχει τονο.... και σπανια βρισκεις αυτες τις φρασεις
εγω χρησιμοποιω το ατονικο συστημα εδω στο GAB και επειδη βολευει πολυ και προσωπικα δεν μου εχει τυχει να διαβασω κατι που να εχει δυο νοηματα... |
|
||||
|
||||
![]()
Για το GAB εντάξει, συμφωνώ ότι είναι απίθανο να παρουσιαστεί "πρόβλημα". Δε μιλάμε για επιστημονικά συγγράμματα ή για λογοτεχνία...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Greeklish -----> Ελληνικά | Steve | Greek Aquarist's Boards | 4 | 06-06-08 12:50 |
Λάμπες και θέσεις που μπαίνουν | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-03-07 00:28 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |