|
|
||||
|
||||
![]()
οκ!!! ετοιμαζεται....
![]() ![]() απλα ηταν λιγο μπελας γιατι επρεπε απο σαμπ, να φυγουν τα χωρισματα για να γινει ενυδρειο.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- πριν λιγο τελειωσα με τα βοτσαλα και το κολλημα τους μεσα στο ενυδρειο. ![]() εβαλα αμμο και τα ψιλα κοχυλακια αλλα δεν μου καθεται ομορφα οπως το φανταζομουν, οποτε αυριο περνω κι αλλη αμμο και βγαζω τα κοχυλακια.... ![]() ![]() ![]() λογικα στο σ/κ θα εχω και φωτο... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-09-09 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε...αντε..να καμαρωσω τα μωρα μου!!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο είχες ποτέ multi για να μας κάνεις μια πρόχειρη σύγκριση;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχουν πολλες διαφορες..τα μονα κοινα ειναι η ζωη σε κοχυλια...και η διατροφη τους... τι ακριβως πληροφοριες θα ηθελες?
|
||||
|
||||
![]()
Πανουλη μολις εκαναν την βουτια τους απο την λεκανι στο ενυδρειο....
αντε να ηρεμησουν τωρα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φωτο!!! φωτο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον αυριο, τωρα τα εχω με φως δωματιου να ηρεμησουν...
ολοκληρο ταξιδι εκανα και μετα βουτια σε λεκανη για 2 μερες και τωρα μπηκαν στο ενυδρειο... κανε λιγο υπομονη με τα μωρακια. ασε που για να τα δεις στην φωτο πρεπει να μεγαλωσουν... με το ζορι τα πιανεις με την αποχη, κοντευουν να περνανε απο τις τρυπες.. χαχαχαχαχαχαχαχαχαααχ
|
||||
|
||||
![]()
να τα μας.... εγινε και βιαστικος....
δεν κοιταει που σε 1χρ. εφτασα τα 3 ενυδρεια... ![]() ![]() ![]() Πανουλη λιγο υπομονη, παντος τα μωρα σου τωρα ειναι για μπουγαδα... μεσα σε μια λεκανη.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φροντοσα και neolamprologus stappersi... | thanasis76 | Tanganyika | 4 | 07-09-09 09:59 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus brichardi | kalagio | Tanganyika | 8 | 20-07-08 08:06 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus Ocellatus | jstiva | Tanganyika | 2 | 06-01-08 11:26 |