|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχεις πολυ δικιο Χαρη αλλα να ξερεις πως και γω της βασης μαθητης ημουνα ![]() ![]() ειναι να το χεις στο αιμα σου οπως το πες....αλλα εισαι νεο παιδι και δεν ειναι καλο να μην μπρεις να εκφραστεις,εστω και με γραπτο λογο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και εχεις κι εσυ δικιο απο τη μερια σου...κανεις δε λεει το αντιθετο...
απλα το ολο ποστ νομιζω στοχευει στο εξης...να προσπαθει ο καθενας για το καλυτερο που μπορει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι λόγοι που ζητάμε να γίνεται μία προσπάθεια από τους χρήστες μας, είναι βασικά για να είναι τα κείμενα ευανάγνωστα καθώς άμα δεν είσαι μαθημένος είναι εξαιρετικά κουραστικό να καταλάβεις.
Καθώς και όπως έχει πει πολλάκις ο Σωτήρης άντε να βρεις στην αναζήτηση του GAB κάτι, άμα είναι γραμμένο με ένα κάρο διαφορετικούς τρόπους. ΠΧ Ψάρι-ψαρι-ψαρί-πσαρι-Psari Δεν μιλάμε για το να σου ξεφύγουν μερικά πράγματα στην ορθογραφία, δεν χάθηκε ο κόσμος και δεν είμαστε φιλολογικό forum. Αλλά για μηνύματα του τύπου: "Ρε C sou εστλ μνμ κ δεν το 3ιδεσ" Τα δικά σου μηνύματα, το μόνο πρόβλημα που έχουν, είναι ότι δεν πατάς και κανένα enter (Return) να χωρίσεις προτάσεις και βάζεις σε μία γραμμή όλο το κείμενο σου. Ε αυτό δεν διαβάζεται. ¶μα είναι μικρό ok, αλλά αν είναι κανένα μακρινάρι αλήθεια σου λέω μετά από 10-20 λέξεις έχω παρατήσει την προσπάθεια να το διαβάσω. Θα βάλω και ένα παράδειγμα που είδα πρόσφατα σε άλλο forum και είναι οφθαλμοφανές τι γίνεται, νομίζω είναι σαφής η διαφορά. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να πω και εγω οτι θα παω τριτη γυμνασιου και απο το δημοτικο ξεχναγα τους "τονους" και στην ορθογραφια ειμουν χαλια(κι ας εβγαλα και πανω απο 19)...
...αλλα απο τοτε που μπηκα εδω μπροσπαθω να βελτιωνω τουλαχιστον την ορθογραφια μου και τον τροπο γραφης μου.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εντελως φιλικα παντα....και μεταξυ μας αν και ημουν καλος με την ορθογραφια παντα,εδω και εγω τονους δε βαζω,παρα μονο οταν θελω να τονισω-επισημανω κατι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η χρηση τονων ειναι απλως κατι που εμεινε απο την καθαρευουσα.
Η αρχαια ελληνικη δεν ειχε τονους. Οι τονοι μπηκαν πολυ αργοτερα, οταν την ελληνικη προσπαθουσαν να τη μαθουν οι "βαρβαροι" οποτε τα σημεια στιξης μπηκαν για να τους βοηθησουν.. Ευτυχως που δεν υπηρχαν greeklish δλδ. Για καποιον που μιλαει την ελληνικη οι τονοι δεν εχουν τιποτε να του προσφερουν, γιαυτο και δεν ενοχλει στο ματι η ελλειψη τους. Επισης, στο πολυ προσφατο παρελθον, παρα πολλοι υπολογιστες ειχαν προβλημα στο να δειξουν ελληνικους χαρακτηρες, οποτε τα greeklish καλυψαν μια αναγκη, που σημερα μαλλον δεν υφισταται πλεον, (εκτος αν χρησιμοποιει κανεις mvs..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι η ορθογραφία είναι το πρόβλημα μας στα forum!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Greeklish -----> Ελληνικά | Steve | Greek Aquarist's Boards | 4 | 06-06-08 12:50 |
Λάμπες και θέσεις που μπαίνουν | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-03-07 00:28 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |