|
|
||||
|
||||
![]()
Για φώτο τώρα αύριο το πρωί, αλλά σκέψου μιά ρωγμή που να ξεκινά απο την μέση της πλάτης του ενυδρείου, στο ύψος της επάνω κόντρας και να φτάνει μέχρι τον πάτο του ενυδρείου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aρα δεν ηταν θεμα κολησης.....Τουλαχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω..... Αφου λες οτι ειναι στη μεση η ρωγμη ή κατι ακουμπησε/επεσε ή ηταν ελατωματικο το τζαμι.... Δεν ξερω τι αλλο να πω.....κριμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ περιεργα πραγματα...
Σιγουρα ο χτεσινος σεισμος δεν επαιξε ρολο.. 3 αιτιες. 1. Ελλατωματικο τζαμι, (αλλα αυτο θα επρεπε να συμβει στα πρωτα γεμισματα, οχι τωρα..) 2. Χτυπημα πετρας. η οποια στη συνεχεια μετακινηθηκε και δεν ειναι προφανες οτι το προκαλεσε 3. Περιεργο κολλημα σε κοντρες που τελικα κατεληξε να ασκει μεγαλες πιεσεις στη πλατη. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλωτα λυπαμαι ειλικρινα για την ατυχια σου. Τι να πω ρε φιλε, μεγαλη γκαντεμια..
![]() Να επιμεινεις ομως. Καθε χομπι εχει τις δυσκολιες και τις ατυχιες του. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να είμαι από μια μεριά όταν θα προσπαθείς να ψήσεις τους φαρμακάδες να σου αγοράσουν ενυδρείο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ...μεγαλη ατυχια παντως ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ Μάκη αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, τώρα που μου το είπες μου μπαίνουν ιδέες......
|
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω μια υπόθεση... :
Λοιπόν, πιστευω πως με τον σεισμό προκλήθηκε ζημιά (πληγή) στο τζάμι, ασπόυμε από κραδασμούς ή απο την ταλάντωση κάποιας πέτρας που ακουμπούσε στο τζάμι. με τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας , συστολές-διαστολές, την άλλη μέρα η πλήγή έγινε ρήγμα. Το 10αρι τζάμι είναι πάρα πολύ ισχυρό όμως και τα 120cm μήκος είναι αρκετά, είχες τσεκάρει στο παρελθόν αν καμπυλώνουν τα τζάμια με γεμάτο ενυδρείο ? Αν καμπυλώνουν τότε μειώνεται δραματηκά η μήχανική τους αντοχή και σε συνδιασμό με τα παραπάνω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανικες Κιχλιδες των λιμνων Μαλαουι-Τανγκανικα. | kyriakos giorgas | Malawi | 4 | 14-05-09 22:53 |
Αλατι σε ενυδρειο με Τανγκανικα | panos73 | Tanganyika | 1 | 07-11-06 10:21 |