|
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία το ενυδρείο ήταν DIY απο εμένα με 10 τζάμι και διαστάσεις 120 x 50 και ύψοσ στήλης νερού 50 με 52 και κόντρες πάνω κάτω.
¶ντεξε έναν ακριβώς χρόνο. Λέτε να φτέει που μας κούνησε χθές το βράδυ λίγο; |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο κριμα
![]() αμα βαλεις καμια φοτο βασικα πιστευω θα την βρουμε την ακρη τι εφταιγε
|
||||
|
||||
![]()
Για φώτο τώρα αύριο το πρωί, αλλά σκέψου μιά ρωγμή που να ξεκινά απο την μέση της πλάτης του ενυδρείου, στο ύψος της επάνω κόντρας και να φτάνει μέχρι τον πάτο του ενυδρείου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aρα δεν ηταν θεμα κολησης.....Τουλαχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω..... Αφου λες οτι ειναι στη μεση η ρωγμη ή κατι ακουμπησε/επεσε ή ηταν ελατωματικο το τζαμι.... Δεν ξερω τι αλλο να πω.....κριμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ περιεργα πραγματα...
Σιγουρα ο χτεσινος σεισμος δεν επαιξε ρολο.. 3 αιτιες. 1. Ελλατωματικο τζαμι, (αλλα αυτο θα επρεπε να συμβει στα πρωτα γεμισματα, οχι τωρα..) 2. Χτυπημα πετρας. η οποια στη συνεχεια μετακινηθηκε και δεν ειναι προφανες οτι το προκαλεσε 3. Περιεργο κολλημα σε κοντρες που τελικα κατεληξε να ασκει μεγαλες πιεσεις στη πλατη. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλωτα λυπαμαι ειλικρινα για την ατυχια σου. Τι να πω ρε φιλε, μεγαλη γκαντεμια..
![]() Να επιμεινεις ομως. Καθε χομπι εχει τις δυσκολιες και τις ατυχιες του. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να είμαι από μια μεριά όταν θα προσπαθείς να ψήσεις τους φαρμακάδες να σου αγοράσουν ενυδρείο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανικες Κιχλιδες των λιμνων Μαλαουι-Τανγκανικα. | kyriakos giorgas | Malawi | 4 | 14-05-09 22:53 |
Αλατι σε ενυδρειο με Τανγκανικα | panos73 | Tanganyika | 1 | 07-11-06 10:21 |