|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μεσα σε ενα δοχειο 30 λιτρων με πρασινο νερο χωρις αεροαντλια,και σε ενα αλλο δοχειο 500 λιτρα με πρασσινο νερο και αυτο χωρις αεροαντλια ποσο καιρο μπορουν να ζησουν στο καθενα?(χρειαζονται ταισμα η φτανει το πρασινο νερο?)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι αρτεμιεσ ζουν σε θαλασσινο νερο και αντεχουν και σε μεγαλητερη αλατοτητα θελουν θερμοκρασια 26 με 28 αντεχουν και παραπανω το πρασινο νερο ειναι το φαει τουσ οχι ο τοποσ που ζουν εγω τησ εχω χωρισ αεραντλια κανα 2μηνες σε ενα ενυδρειο 5 λιτρα της πρωτες μερες ειχα αεραντλια μετα την εβγαλα εχουν αρχισει και γεννανε τωρα παραγοντεσ που πεζουν μεγαλο ρολο για να ζησουν ειναι αμμωνια θερμοκρασια φαγητο
|
||||
|
||||
![]()
στα μερη που τις εχω,εχω ριξει πολυ αλατι ενυδρειου,απλα ρωταω αν χρειαζονται και φαει.?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζοντε φαει υπαρχει σε σταγονεσ ιδικο για αρτεμια τρωνε επισεις πρασινο γλυκο νερο σκονι σπιρουλινασ και μαγια τα δυο τελευτεα με μετρο
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχειτε τοσο πολυ για τα τσοφλια απο τα αυγα....
Τα ψαρια ειναι γεννετικα προγραμματισμενα να τρωνε μονο οτι κινειται, και ειναι πολυ δυσκολο να φανε οτιδηποτε αλλο. (Γιαυτο εξαλλου δεν τρωνε και flake). Εχοντας δοκιμασει σχεδον ολους τους τροπους αναπαραγωγης για αρτεμιες εχω καταληξει οτι το μπουκαλι της hobby ειναι το καλυτερο, Μπορει ευκολα να κατακσευαστει και ως DIY αλλα δεν ειναι και ακριβο και κυκλοφορει και στα πετσοπ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά της hobby από που τα αγοράζετε ρε παιδιά; Υπάρχει τίποτε online?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι ότι αυτά εννοείς:
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...e9ZJ8UOiNjpoF7 Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω (μετά από παρότρυνση του Raven) και δεν έχω κανένα παράπονο... http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...e9ZJ8UOiNjpoF7
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sera artemia mix | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 05-09-08 13:30 |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
Hobby Artemia Artemia breeder | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-08-06 15:12 |
SOS-Επείγον πρόβλημα με pleco | cbr929 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 26-03-06 01:42 |
Πρόβλημα στην εκκόλαψη Artemia salina | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 01-02-06 10:10 |