|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καμια φωτογραφια απο τα μικροσκοπικα ψαρακια..!???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγινε τελικα με τα ψαρακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρόν τα ψαράκια είναι καλά. Είναι καμμιά 20αριά, από 4-7mm περίπου (δεν έσκασαν από το αυγό ταυτόχτονα φαντάζομαι).
Αποφάσισα να τα αφήσω στο κυρίως ενυδρείο προς το παρόν - οι γονείς δεν φαίνεται να ασχολούνται καθόλου μαζί τους. Ακόμη κι όταν ρίχνω τροφή για τα μεγάλα, τσιμπάνε την τροφή δίπλα από τα μικρά, κι αυτά απλά φεύγουν και μετά "ξαναβγαίνουν" βόλτες. Τα ταϊζω sera micron (τροφή σκόνη για fry) την οποία τρώνε τα πολύ μικρά, και αρτέμια την οποία μπορούν ήδη και καταφέρνουν τα μεγαλύτερα. Παρατήρησα ότι όσες αρτέμιες "ξεφύγουν" και πέσουν προς το βυθό τρώγωνται από τους γονείς, οι οποίοι ξετρελαίνονται... Φωτο προσπάθησα να βγάλω αλλά είναι μικρά και κινούνται οπότε βγαίνουν κουνημένες.... ίσως όταν μεγαλώσουν λίγο. Δεν ξέρω πόσα θα επιβιώσουν από τα 20 που είναι τώρα... ελπίζω αρκετά. Αν ναι, θα δωθούν και μερικά σε όσους ενδιαφέρονται. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Δημήτρη, κάτι τέτοια απρόοπτα είναι που μας κραταν κολυμένους στο χόμπυ. Καλή συνέχεια με τους μπόμπιρες !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
καμια φωτογραφια ρε φιλε να δου πως ειναι οι μικρες μελανοταινιες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα update για τις μελανοταινίες μου.... Πέρασε 1 μήνας περίπου από τότε που γεννήθηκαν.
Τελικά τις κράτησα στο κυρίως ενυδρείο, δε φάνηκε να τις πειράζει κανένας από τους γονείς. Στην αρχή κρύβονταν σε σκιερά μέρη ή γύρω από το κερατόφυλο. Τώρα έχουν ξεθαρεψει, και είναι σε μέγεθος γύρω στο 1-1,5εκ. Τις τάιζα sera micron 1-2 φορές τη μέρα, και αργότερα αρτέμιες, επίσης 2χ μέρα. Μετά 1 μήνα τρώνε πλέον φυλαράκι. Εϊναι καμμιά 20αριά συνολικά. Ακόμη δεν μπορώ να διακρίνω καλά το φύλο τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σου !! να σου ζησουν !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
11 απώλειες σε guppy, τι πρέπει να κάνω τώρα; | stat | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 23-09-11 16:02 |
Γέννησε ! Και τώρα??? | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-02-08 01:16 |
Μου έφεραν μωρά platies. Και τώρα τι κάνω; | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-02-08 09:31 |
Τώρα τι κάνω;;;; | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-10-07 15:21 |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |