|
|
||||
|
||||
![]()
προτιμώ πάντα την den braven. αυτό δεν σημαίνει ότι η logo δεν είναι καλή. η διαφορές τους είναι στις λεπτομέρειες
|
|
||||
|
||||
![]()
καλισερα μου ηρθε ενα moynlait και θελω να το κολισω το καπακι του ενιδριου. πηγα και πειρα μια συλικονη bison glass constructions aquaria mobilier sticla acvarll
λετε να εχω προβλιμα;μου τη δοσαναι για ενιδρια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Για λέγε...;
|
|
||||
|
||||
![]()
ένα σημαντικό στοιχείο υπέρ της den braven είναι ότι αναγράφει ημερομηνία παραγωγής πάνω στο σωληνάριο. η logo αναγράφει πάνω στην κούτα του κατασκευαστή, κατ' επέκταση μετά την τοποθέτηση στο ράφι ο αγοραστής είναι σχεδόν αδύνατον να μάθει την ημερομηνία παραγωγής της.
ένα άλλο στοιχείο υπέρ της den braven είναι η ελαστικότητα και η αντοχή της έναντι της logo. η διαφορά όμως δεν είναι άξια λόγου. μιας και οι δυο υπερκαλύπτουν τις ανάγκες ενός ενυδρείου. η τελική ετυμηγορία πάντως είναι ότι και οι δυο είναι πολύ καλές σιλικόνες και δεν υπάρχει λόγος, κάποιος που θα βρει την μια να μην την επιλέξει και να ψάχνει την άλλη. όταν είπα ότι προτιμάω την den braven εννοώ ότι αν τις έχω και τις δυο μπροστά μου θα επιλέξω den braven. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |