|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια ειναι απο αμαζονιο και η ισαγωγη εγινε απο βραζιλια- γερμανια και πριν 1 μηνα περιπου εδω στην κω. Φωτογραφιες δεν εχω ακομα γιατι δεν τα εχω παρει! Μεσα στην εβδομαδα θα παρω 4 και οταν φτιαξω το καινουριο ενυδρειο 200χ50χ70υψος θα βαλω και τα υπολοιπα 6.Μολις τα παρω θα βαλω και φοτο.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντος πιο καλα κρατα τα χωρια οπως σου ειπαν και τα παιδια... μπορει στην φυση να ζουν μαζι αλλα μιλαμε οτι στην φυση εχουν ατελειωτα λιτρα και χωρο .... ανω σε ενα ενυδρειο τα δεσμευεις να ειναι διπλα διπλα συνεχεια....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
για ποσο λες να το κανω,100μετρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να έχεις καθαρό κανά 85αρι άρα με 90 cm πιστεύω θα είσαι οκ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο θα σου κοστίσουν τα altum και σε τι μέγεθος είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 10-12cm και ΕΓΩ θα τα παρω 30ε το τεμ.Το (ΕΓΩ) ειναι επιδει ειναι φιλος αυτος που τα εχει......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως ξεχωρίζει κανεις τα σκαλάρια από τα Altum? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-10-07 21:47 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum ALTUM | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 62 | 10-09-07 14:27 |
Διαφορά Pt. altum με Pt. scalare | Giwrgos23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-09-06 16:42 |
ALTUM. ξερει κανεις; | captaintakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-02-05 16:40 |
Angelfish Altum | afrodite | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-01-04 01:12 |