|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, για αυτοκόλητη πήγαινα, αλλά την πήρα από e-bay, και μου βγήκε λίγο "διαφορετική"... απ'ότι έλεγε ο τύπος. Υποτίθεται ότι θα είχε αυτοκόλητο 3Μ, αλλά δεν είχε τίποτα. Είναι η "γυμνή" ταινία, τοποθετημένη σε ένα "μακαρόνι" πλακέ, από σιλικόνη. Τέλος πάντων με λίγη σιλικόνη κόλησε μιά χαρά (νομίζω...) στο κάτω μέρος του φωτιστικού.
Για τις dimmable που λες, πολύ ενδιαφέρον. Πως ελέγχεται το dimming? Γίνεται μόνο του μόλις ανάψει σβύσει η ταινία; Είναι ρυθμιζόμενο ως προς το χρόνο που παίρνει; Κανένα λινκ; |
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξε μια ματιά εδώ…. http://www.ledmegastore.gr/
Αγόρασα Led αυτοκόλλητη ταινία ενός μέτρου μαζί με τον μετασχηματιστή (43 ευρώ) απ ότι θυμάμαι που είπε ότι ντιμάρετε. Την παρέλαβα μετά από 2-3 μερες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ταινια http://www.3m-theodorou.gr/categoryl...=37&maincat=26 http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/VHB/Tapes/
|
||||
|
||||
![]()
Το site με τα LED το είχα δει - ένας απ' τους λόγους που πήγα από ebay ήταν ότι εκεί βρήκα ταινία των 24W/m - 360lumens περίπου, και 1500mcd ανά LEDάκι, ενώ από τα Ελληνικά μαγαζιά δε βρήκα κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε αυτά που έψαξα, αλλά ήταν και πολύ πιό ακριβά.
Πάντως το σύστημα δουλεύει ωραία, αλλά θα ήθελα να είχα 2πλάσιο φως - ίσως κάποια στιγμή κολήσω και 2η ταινία, γιατι το τροφοδοτικό και το κυκλωματάκι που έφτιαξα "σηκώνουν" άλλη μία... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως δεν θα εκοβα την τανια led... Το νερο θα περασει σιγουρα.
Οσο για τη κοντρα, επειδη και μενα δεν μου γεμιζε το ματι τιν εχω αντικαταστησει με ενα φιλετο γιαλι, 10 mm ακριβος απο κατω, οποτε μπορει και να βγει.. Πολυ καλυτερο κρατημα απο την πλαστικουρα, (σηκωνο ολο το ενυδρειο απο κει αδειο) και δεν ανησυχεις μηπως σπασει το πλαστικακι. Κραταω το γεγονος οτι η μια σειρα led δεν ειναι αρκετες.... Οσο για το dim, ολα ντιμαρρονται.. το θεμα ειναι οτι δεν κανουν και ανατολη δυση, εκτος αν προσλαβεις καποιον να γυριζει το κουμπι οταν πρεπει... (βιογραφικα που στελνουμε?) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα: Το "ρίξιμο" από 90W+ανακλαστήρες σε 22W περίπου είναι μεγάλο όντως. Πάντως η ταινία ήταν αρκετά φτηνή, και 2 δεύτερη μπορεί να τροφοδοτηθεί από το ίδιο σημείο στο κύκλωμα, οπότε είναι θέμα του να περάσω ένα 2ο κονέκτοραστο πλαστικό κουτάκι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες.... | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-03-08 15:21 |
φωτιστικό | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-03-08 16:34 |
DIY φωτιστικό | Βαγγέλης (Dearangelo) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 25-09-07 09:17 |
Κόλημα μεσαίας κόντρας | FOUS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-10-04 00:00 |