|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως βιαστηκα να χαρω..
Το θεμα για τους απο κατω δεν εληξε, και σημερα το πρωι με περιμεναν με μερικες τριχες (τα πειστηρια) που βρηκαν στην αυλη τους. Τετοιο κατσαδιασμα ειχα χρονια να ακουσω ! ανεχτηκαν τα λουλουδια μου λεει (!!!!), τα πουλια στο μπαλκονι, αλλα ο σκυλος πρεπει να φυγει. Τους αγνοησα γιατι δεν θελω τσακωμους. Οποτε εξεταζω πλεον την επομενη λυση που ειναι η μετακομιση. Μεχρι τοτε η γαλανοματα θα ξαναγυρισει στο πεζοδρομιο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοχη για τα λουλουδια και τα πουλια ... Πρωτη φορα ακουω ... Μηπως και για τα ενυδρεια? Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα! ΕΛΕΟΣ !!!
Τι να πω ... Απο οτι φαινεται ειναι περιοδος αλλαγης για ολους ... Οτι θες απλα πες το και μη στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι καλά που δεν σου είπαν για την δική σου ύπαρξη στο διαμέρισμα... Μα τί κόσμος υπάρχει τελικά!
Ο ιδιοκτήτης τί λέει; Μίλησε με τον ιδιοκτήτη και πες του οτι θες να κρατήσεις το σκύλο και ξάχνεις για νέο σπίτι. Μπορεί να δεχτεί τη γαλανομάτα ή τουλάχιστον θα έχεις ξεκαθαρίσει την θέση σου και δεν πάνε να "κουρεύονται" οι απο κάτω που ψάχνουν το κήπο για τρίχες (που μπορεί να είναι απο οποιοδήποτε ζώο και όχι απο την γαλανομάτα, γάτες αδέσποτες δεν έχετε στη γειτονιά; ) Γιαυτό δεν χονεύω τις πολυκατοικίες!
|
||||
|
||||
![]()
καλά σου λένε, τόσα χρόνια τους πήρε να ρίξουν τα μπετά και έρχεσαι εσύ τώρα να τους την σπάσεις με λουλούδια και πουλιά; ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tα πραγματα δεν ειναι παντα τοσο απλα οσο φαινονται...
Οταν ειχα σπασει το χερι μου και το ειχα στο γυψο, η γειτονισσα ερχοταν καθε μερα με δισκους γεματους φαγητα. Συντρεχουν και βοηθουν σε καθε μου δυσκολια. Αχαριστος δεν ειμαι ! Λυσεις παντοτε υπαρχουν.Ο,τι δεν λυνεται...κοβεται ! Μια μετακομιση θα κανει καλο και σε μενα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον Πάνο.
Το οτί συντρέχουν δεν τους δίνει το οκ να ελέγχουν τη ζωή σου και το τι θα βάζεις στο σπίτι σου. Νομίζω πως η μετακόμηση είναι μονόδρομος αν δεν θέλεις να καταπιέσεις τα συναισθήματα σου για την γαλανομάτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαζευε διευθυνσεις με πιθανα σπιτια που θα ηθελες να δεις. Κοιταζε μονο να εχει διαθεσιμους τοιχους το σπιτι (μη ειναι συνεχεια πορτες και παραθυρα), να μην εχει σε αβολες θεσεις τα καλοριφερ και μακρυα απο ξυλινα πατωματα. Αν το εχεις αποφασισει να φυγεις αν δεν τη δεχτουν και δεν σε νοιαζει να ρισκαρεις, μπορει να πιασει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρη ιστορια με 2 εικονες | Raven | Bettas | 19 | 02-08-09 14:17 |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |