|
|
|||
|
|||
![]()
οκ έστειλα. Αν έχει να μου δώσει.. thanks
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ρωτησω τα lifalli δε πανε με τα γκαπυ γιατι καπου διαβασα οτι αρκετοι τα εχουν και σε ξενα φορουμ και ολα μια χαρα .και οι γεννες χωρις κανενα προβλημα.κρατουσαν μια μεση σκληροτητα και ολα ηταν οκ.τι λετε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα οχι γιατι τα lifalili δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια αν μπει καποιος στον χωρο τους.
Τα γκαπυ πολλες φορες θα κατεβουν στον βυθο για να τσιμπισουν κανα μεζε,χωρος που συνηθιζουν να κινουντε τα lifa και εκει δεν τα βλεπω καλα,εκτος και αν εχεις ενυδρειο πανω απο 300 λιτρα οπου εκει ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα με ενα ph 7-7.5.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά θα μου δώσει τελικά ο άλκης lifalili. Είναι μικρά μου είπε. Πόσα περίπου να βάλω σε 120L? Αλάτι είχα βάλει για τα ζωοτόκα πρίν απο κανένα μήναθα υπάρχει πρόβλημα? κάπου διάβασα οτι πειράζουν τις γαρίδες ισχύει?πόσο καιρό κάνουν να μεγαλώσουν?κλόουν μπορώ να βάλω?η κάτι για να τρώει τα σαλιγκάρια?έχω πάρα πολλα και μου τρώνε τις ανούμπιες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή αυτές τις Lifalili τις έδωσα εγώ στον ¶λκη και είναι γέννα από τις δικές μου τις ξέρω αρκετά καλά... Δε θα δεχτούν εύκολα άλλα ψάρια ή γαρίδες μαζί τους σε 120 λίτρα... Για αρχή μπορείς να βάλεις αρκετές αλλά μόλις σχηματιστεί το πρώτο ζευγάρι θα πρέπει να απομακρύνεις τα υπόλοιπα γιατί είναι πολύ προστατευτικά με το χώρο αναπαραγωγής τους και θα επιτεθούν σε όλα τα υπόλοιπα... Εϊναι γεννημένες τέλη Ιουνίου και αν τους δώσεις καλές συνθήκες θα μεγαλώσουν γρήγορα, σε 2-3 μήνες θα έχεις το πρώτο ζευγάρι και θα αρχίσουν οι γέννες...
Καλές γέννες ! |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά αργότερα όταν μεγαλώσουν με τί μπορώ να τα συνδιάσω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βάλω? | medico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-03-09 21:53 |
Tι χρυσόψαρα να βάλω; | athina | Χρυσόψαρα | 23 | 11-09-07 11:36 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |