|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ifasciatus.htm
μαλακωνεις το νερο..ειτε με μειξη με απιονισμενο (που δε συμφερει σε βαθος χρονου)...ειτε με νερο απο συσκευη αντιστροφης οσμωσης....επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις τυρφη...αν κανεις μια αναζητηση θα βρεις πολλα σχετικα θεματα...
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά το KRIBENSIS θα μπορούσα να το βάλω με τα γκάπυ που είδη έχω?επειδή διάβασα οτι είναι σχετικά ήρεμο ψάρι. ή κάποια άλλη κιχλίδα ή κάτι άλλο εκτός απο ζωοτόκα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα κριμπς ειναι σχετικα ησυχα ψαρια και καποιοι τα εχουν βαλει με γκαπυ...
ομως μολις ενδιαφερθουν για αναπαραγωγη ριχνουν πολυ ξυλο και τα αργοκινητα γκαπυ ειναι καταδικασμενα...
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι εχω καταλαβει θελεις μια κιχλιδα που να ζει σε ph δικτυου δηλαδη απο 7 εως 8,θελεις να ειναι εντυπωσιακη,θελεις να ειναι κυριαρχικη και να ζει ανετα σε ενα ενυδρειο 120 λιτρων που ο κατοχος του δεν ειναι εμπειρος.
Ολα αυτα τα περικλυει ενα υπεροχο ψαρι με μοναδικη συμπεριφορα και εκρηκτικο ταμπεραμεντο...Hemichromis Lifalilli! Ενα ζευγαρι απο αυτα θα σου δωσει ολα αυτα που ζητας...και πολλους απογονους!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη επολογη αλλα θα την κατετασα στην ιδια κατηγορια με τα κριμπς...δηλαδη να προτιμα μαλακο νερο μιας και προερχεται απο τα αφρικανικα ποταμια...
αν και οπως το κριμπ ειναι ιδιαιτερα προσαρμοστικο...
|
||||
|
||||
![]()
Πανο οπως ξερεις τα συγκεκριμενα ψαρακια τα εχω στο βιοτοπικο μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30405 και προσαρμοστηκαν την πρωτη εβδομαδα αμεσως και ειχα και γεννα,αυτος ειναι και ο λογος που τα προτεινω,η αμεση και επιτυχημενη προσαρμογη τους σε νερο δικτυου και φυσικα...μιλαμε για πανεμορφο ψαρι!
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτο δε διαφωνω...και τα κριμπς μου σε σκληρο νερο μου δωσαν γεννα...
απλα λεω ποιο ειναι το καλυτερο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βάλω? | medico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-03-09 21:53 |
Tι χρυσόψαρα να βάλω; | athina | Χρυσόψαρα | 23 | 11-09-07 11:36 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |