|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο Μπρουνο Λεωνιδα!! να τον χαιρεστε!
![]() ...θελω κι εγω σκυυυλλοοοο... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί ενικό; Μόνο έναν; Και λίμνη με πολλά φυτά και κόι και κότες και περιστέρια και κουνέλια και καναρίνια και άλογο με αμαξίδιο και γαϊδουράκι και ένα πέτρινο σπίτι στην εξοχή με τον ανάλογο χώρο για τα ζώα και τις ανάλογες πηγές εισοδήματος για να μπορώ να κάνω τέτοια ζωή..... ααααααααχχχχχχχ!!!!!!!!! Εδώ για δεύτερο ενυδρείο και λέμε.... "είναι πολλά τα λεφτά Άρη...." |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλος και θαρραλεος φτου φτου
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφος - να τον χαίρεσαι!
Αφού τον λένε Μπρούνο, φαντάζομαι αν αποκτήσεις δεύτερο θα πρέπει το όνομά του να είναι Μποράτ... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρχηγός και πολύ όμορφος....να σου ζήσει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει ο κούκλος !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τον λενε Μπρούνο αλλά είναι αντράκλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν να τον χαίρεσαι και προσοχή στις "νάρκες" που αφήνει....
Όχι όπου κι όπου.... Πολιτισμός πάνω απ όλα.... http://www.youtube.com/watch?v=-Irlh...layer_embedded Λεωνίδα είναι ο πρώτος σου σκύλος; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι ο πρώτος μου σκύλος, αλλά τώρα μέσω internet έχω τεράστια πηγή πληροφοριών-συμβουλών (όπως και με τα ψαράκια). Και βλέπω ότι πολλά πράγματα είχα κάνει λάθος στο παρελθόν.....
|
|