|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλικάκι από την θάλασσα είναι κατά πάσα περίπτωση ασβεστολιθικό, οι δε τραγάνες είναι σίγουρα τίγκα στο ασβέστιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τετοιο χαλικι και τραγανες, οτι και να κανεις δεν προκειται να πεσει με τιποτε.
Καθως το ph πεφτει, το χαλικι θα αρχισει να διαλυεται κρατωντας ΚΗ και Ph στο υψος τους. Τι ψαρια εχεις μεσα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πρακτικά αυτό σημένει ότι δεν θα κατέβει το ph; Υπάρχει λύση χωρίς να αφερεθουν οι τραγάνες; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
||||
|
||||
![]()
Η αμμος απο μονη της αποτελειται απο πυριτιο που ειναι ουδετερο. Ομως στις περισσοτερες παραλιες ειναι ανακατεμενο με υπολειματα απο κοχυλια τα οποια διαλυονται σιγα σιγα ανεβαζοντας το ΚΗ. Οπως και να χει, απο τις μετρησεις σου προκυπτει οτι υπαρχει κατι που αυξανει το Kh.
Μερικες δοκιμες θα σε πεισουν. Βαλε σε ενα δοχειο σκετο νερο οσμωσης με λιγη τραγανα και σε ενα αλλο μονο χαλικι και για να μην κουραζεσαι μετρα ΚΗ στην αρχη και μετα απο μερικες μερες.... |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη αλλά στο γράψημο δεν είμαι γρήγορος και δεν είδα την απάντηση σου hetblues.
Συμπληρώνω ότι έχει 5 σκαλάρια(για να ξεχωρίσω αργότερα ζευγαρι) 2 ramirezi 2 Apistogramma agassizii και 4 γατόψαρα coryndas. Να σημειώσω ότι ζουν εκεί 2-3μήνες χωρίς να δείχνουν κανένα πρόβλημα (από ότι εγώ μπορώ να ξεχωρίσω με την λίγη εμπειρία μου)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς Mod-Admin | smoof | Greek Aquarist's Boards | 3 | 19-07-06 01:25 |