|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
....σιγουρα βγαζουν...,εσυ αν δε πας για "χοντρο" κατα την διαρκεια μιας ημερας δεν θα πας και για "ψιλο" σου ακομη κι αν εχεις να φας για μερες??? υ.γ....ελπιζω να μη το "ξεφτιλησα" ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε αποκλειουμε το ενδεχομενο να πεθαναν απο το θανατο της βιολογιας του φιλτρου... κριμα που δεν εκανε μετρισεις ο φιλος μας να ξεραμε τι γινετε αλλα λογικα αφου γυρισε και η θερμοκρασια ηταν στους 29, αν τις μερες που ελειπε ανεβηκε λιγο ακομα ισως να τελειωσε το οξυγονο....
|
||||
|
||||
![]()
ΟΙ αποικειες των βακτηριδιων ειναι αναλογες με την ποσοτητα αμμωνιας που περαγετε.ΑΝ εχω π.χ. 5 μοναδες αμμωνια τοτε θελω 20 αποικειες βατηριδια.Μπορει στο φιλτρο να εχω 1000 κελια για 1000 αποικειες.Με αυτον τον αριθμο αμμωνιας που παραγω θα εχω 20 αποικειες σε 20 κελια και τα υπολοιπα θα ειναι αδεια!
Με αλλα λογια βαζω τοσο βιολογικο υλικο οσες και οι αναγκες μου.Αν βαλω παραπανω ειναι αχρηστο,δεν λειτουργει.Αρα μεγαλες ποσοτητες αμμωνιας παραγω μεγαλες ποσοτητες βιολογικου υλικου (στρωσιμο ενυδρειου με αμμωνια),μικρες ποσοτητες αμμωνιας λιγο βιολογικο υλικο. Μαλλον εδω τα πραγματα <δουλεψανε> αντιστροφα. ΠΕΤΡΟΣ 21 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διακοπες co2 | jimagas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 01-05-09 12:50 |
ΔΙΑΚΟΠΕΣ και λιπασματα? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 23-07-07 14:35 |
διακοπες | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 28-04-06 16:46 |